Varden

Odd blir ikke med på budkrig med VIF

Tobias Lauritsen er tilbake på Oddtrening, men skiensklub­ben vil ikke gå inn i en budkrig med Ronny Deilas Vålerenga.

- SKIEN Nils-Tore Olsen nils-tore.olsen@varden.no

For litt siden varslet Odd at de dropper Pors-spilleren. Etter å ha trent regelmessi­g med eliteklubb­en valgte Pors å si nei til flere treninger.

– Vår plan var å ha han på trening en periode og la han vise seg fram i en planlagt treningska­mp mot Sandefjord. Der skal de som har minst spilletid og andre prøvespill­ere vaere med. Dette har Pors sagt nei til. Det synes jeg er veldig synd, for da er han uaktuell for Odd, uttalte Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Varden for drøye 14 dager siden.

God dialog

Deretter havnet Pors-spissen på Vålerenga-treninger, på tross av at porsgrunns­klubben hadde sagt at de ikke ville sende han på flere prøvetreni­nger. Der scoret han for øvrig to ganger og la opp til ett i en internkamp.

Nå er storscorer­en likevel tilbake på Odd-treninger.

– Det som har skjedd er at Erik Skredtveit i Pors ringte Tore Andersen og spurte om Tobias kunne trene med oss. Tore ringte så til meg og spurte om det var greit. Det sa jeg ja til, sier trener Dag-Eilev Fagermo. – Er han aktuell igjen? – Jeg skulle gjerne sett han i den treningska­mpen, men han har likevel muligheten nå.

– Hva synes du om denne saken?

– Odd forholder seg til dialogen med Erik Skredtveit, og det er en god dialog. Det er bra av Pors, det.

– Vil dere ta en avgjørelse etter onsdagens trening på hvorvidt dere skal legge inn ett bud, eller ikke?

– Det vet jeg ikke. Det kan jeg ikke svare på ennå.

– Er Odd klare for å gå inn i en «budkrig» med Vålerenga?

– Nei, og det tror heller ikke at det blir.

Vil gjerne trene

Spilleren er glad for å få muligheten til å vise seg for sin gamle klubb.

– Det er moro å vaere tilbake og trene her. – Hva tror du skje nå? – Vanskelig å si. Nå har jeg trening i dag og i morgen (onsdag), så får vi se etter det. Jeg har lyst til å trene, jeg, så det er positivt for meg.

Spissen vil ikke sette opp en rangerings­liste for hvilken klubb han ønsker seg til, men han sier fremdeles at han har lyst å komme tilbake til Falkum.

– Jeg har lyst til Odd, ja. Jeg har lyst til å spille for Odd. Det er en fin klubb.

– Når vil du ha et konkret svar på hva framtiden bringer?

– Så fort som mulig, egentlig. Men jeg skjønner at det fremdeles er sesong og at det derfor ikke er noe å stresse med.

– Skal du til andre klubber etter Odd? – Det vet jeg ikke. – Har du lyst til det selv? – Vi får se hva som skjer, avslutter Lauritsen.

 ??  ??
 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? TRENER IGJEN: Tobias Lauritsen er tilbake på Falkum for å overbevise Dag-Eilev Fagermo om at skiensklub­ben bør hente han.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT TRENER IGJEN: Tobias Lauritsen er tilbake på Falkum for å overbevise Dag-Eilev Fagermo om at skiensklub­ben bør hente han.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway