Varden

Rutebuss tok fyr på stasjonen

Bussen sto på Bø stasjon da brannen startet. Et vitne skryter av sjåføren.

- BØ

Torsdag klokka 11.48 meldte 110 Telemark at Midt-Telemark brann og redning rykker ut. Det var da brann i en buss. Bussen sto på Bø stasjon da brannen startet.

Varden har vaert i kontakt med en som var på stedet da det begynte å brenne.

– Det var veldig mye røyk med en gang, men etter at det ble hentet slukkeappa­rat ble brannen holdt under kontroll fram til brannvesen­et kom til stedet. Og de kom raskt.

Sjåføren fikk alle ut av bussen.

– Det ble gjort helt etter boka og det gikk rolig for seg. Det var flaks at bussen sto parkert da det skjedde, sier en person Varden har snakket med på stedet.

Brannvesen­et var kjapt på stedet, og rett før klokken 12 opplyser vaktoperat­ør på 110-sentralen at brannen er slukket.

Også ambulanse og Telemark-politiet rykket ut til Bø stasjon. Operasjons­leder Jørn Gustav Larsen sier det var mistanke om at bussjåføre­n hadde fått i seg røyk.

Han ble sjekket av helseperso­nell på stedet og skal ikke vaere skadet.

Bussen var en rutebuss. Det er uvisst hvor mange passasjere­r som var om bord da brannen startet. Brannen oppsto i en dynamo i bussens motorrom.

 ?? FOTO: VARDEN-TIPSER ?? BRANN: Bussjåføre­n fikk alle passasjere­r kjapt ut av bussen da den begynte å brenne torsdag.
FOTO: VARDEN-TIPSER BRANN: Bussjåføre­n fikk alle passasjere­r kjapt ut av bussen da den begynte å brenne torsdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway