Varden

Odd må forsterke

-

▶ Det er fortsatt lenge til seriestart. Mye kan skje før den tid, og selv om litt for mange mener litt for mye om hvordan en sesong ender lenge før den er startet, er det grunn til å sette et spørsmålst­egn ved Odd-troppen.

▶ For den ser tynn ut, saerlig på midten og angrepsled­det. I helgen ble Sigurd Hauso Haugen solgt til Sogndal. Olivier Occéan har gått til Uraedd, Etzaz Hussain er tilbake i Molde etter låneopphol­d, Oliver Berg har gått til svenske Dalkurd, Pape Pate Diouf er frigitt og det samme er Joakim Våge Nilsen, Zakaria Messoudi og Erik Eikeng. Rafik Zekhnini, Fredrik Oldrup Jensen og Ardian Gashi forsvant i løpet av fjorårsses­ongen.

▶ De lovende ungguttene Tobias Lauritsen og Bilal Njie er hentet fra henholdsvi­s Pors og Vålerenga, men der stopper også antallet nykommere. Lokale Lauritsen er utvilsomt en saerdeles interessan­t og spennende spiller som hamret inn mål i

3. divisjon, men spranget til Eliteserie­n er stort. Ikke noe hadde vaert mer gledelig om hans scoringsfe­st fortsatte, for hvis det var noe Odd slet med i fjor, var det nettopp å få ballen i garnet.

▶ Fylkets fotballfla­ggskip er i et generasjon­sskifte, og det kan vaere at til dels godt vante telemarkin­ger må belage seg på at ekspertene ikke har Odd i toppen av tabelltips­ene. Det får så vaere.

▶ Det er mulig å innvende at konkurrent­ene i Eliteserie­n heller ikke har vaert voldsomt aktive. Hva de gjør er alltid interessan­t, men Odd må først og fremst vaere opptatt av seg selv. Det tror vi også at de er, men vi skulle gjerne sett at Odd hadde forsterket ytterliger­e. Det er imidlertid ikke for seint.

 ??  ?? Tom Erik Thorsen Sjefredakt­ør
Tom Erik Thorsen Sjefredakt­ør

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway