Varden

Det ble I Love Paris

At I Love Paris skulle bli kåret til Årets Hest i Telemark 2017, var en enoddser. Eier Morten Gunnar Sem kunne da også stolt og ydmyk entre scenen for å motta den gjeveste prisen under lørdagens Travgalla.

- ▶ sport@varden.no

Med nesten to millioner kroner innkjørt, samt seirer i EM for hopper og NM for hopper var valget egentlig ikke spennende i det hele tatt. Selv om det var mange gode sportslige prestasjon­er fra hester eid i Telemark i 2017, kunne ingen måle seg med I Love Paris’ meritter.

Ordentlig gøy

Morten Gunnar Sem var utrolig stolt over å kunne motta prisen.

– Fra første gang jeg var her på disse gallaene for oss travfolk har jeg hatt en drøm om en dag å stå her på scenen og motta denne prisen. Nei, dette var ordentlig gøy.

Ekstra moro er det at hesten i utgangspun­ktet ikke er noen dyr hest.

– Hun kostet 60.000 kroner, og har betalt seg hvert år. Derfor vil jeg si til alle som er her i dag at det går an å få de beste uten å behøve å vaere rik. Det går an for vanlige folk å få en god hest, så gå ut og kjøp dere en hest alle sammen, og få den utrolige opplevelse­n det er når hestene deres vinner løp.

Lykkekjøp

Marielle Bråthen kjøpte A Brave Heart for 30.000 kroner på Klasse løp s auksjonen. De fikk til sammen tre priser lørdag.

Først ble A Brave Heart kåret til Årets 3-årige varmblodsh­est. Marielle ble kåret til årets amatør, og sammen fikk hun og hesten prisen for årets opptur.

– Utrolig moro å få disse prisene. Det viser at man har fått igjen mye for all den tiden man har brukt på trening og stell. Hesten har vaert et eventyr for meg så langt, og nå satser vi mot årets store mål som er Derby til høsten.

Takker Toril

Årets trener og årets kusk ble Tom Erik Solberg.

– Uten samboeren min Toril (Clemensen) hadde jeg ikke klart dette. Hun jobber i stallen hele dagen, og tar seg også av våre tre barn når jeg reiser på trav for å kjøre løp.

– Det er hennes fortjenest­e at jeg står her og mottar disse prisene.

 ?? ALLE FOTO: HESTEGUIDE­N.COM ?? KJEMPESTOL­T: I Love Paris ble årets hest i Telemark 2017. Eier Morten Gunnar Sem (foran) sammen med noen av dem som har vaert delaktig i suksessen.
ALLE FOTO: HESTEGUIDE­N.COM KJEMPESTOL­T: I Love Paris ble årets hest i Telemark 2017. Eier Morten Gunnar Sem (foran) sammen med noen av dem som har vaert delaktig i suksessen.
 ??  ?? STOR DAG: Marielle Bråthen (th), her sammen med samboer Christophe­r Haugland og Gitte Teigen Hesmyr og Stian Holtan mottok tre priser.
STOR DAG: Marielle Bråthen (th), her sammen med samboer Christophe­r Haugland og Gitte Teigen Hesmyr og Stian Holtan mottok tre priser.
 ??  ?? ALLE PRISVINNER­NE: Her er representa­nter for alle som mottok priser under Travgallae­n i Parkbiogra­fen samlet.
ALLE PRISVINNER­NE: Her er representa­nter for alle som mottok priser under Travgallae­n i Parkbiogra­fen samlet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway