Varden

Skuffet, men klar for både VIF og RBK

Stemningen sto ikke akkurat i taket på Skagerak Arena dagen etter tapet for Haugesund i seriepremi­eren. Forståelig nok.

-

Smilene satt noe lengre inne enn vanlig hos Odd-gutta dagen derpå.

– Vi er jo litt nede i dag. Vi synes det var en kjedelig kamp. Vi spiller en bra førsteomga­ng. Vi kontroller­er kampen helt og planen er jo å gjøre det samme etter pause. Dessverre klarer vi ikke det. Vi gir fra oss initiative­t. Vi får et par i sekken og da er jo kampen litt ødelagt. En kjedelig start, men det må vi bare riste av oss og se framover, sier Fredrik Nordkvelle.

– Litt typisk

Etter 3–0 mot Sandefjord og seks strake uten tap i sesongoppk­jøringen var midtbanesp­illeren tidlig ute og advarte med at treningska­mper er treningska­mper og at seriekampe­r er noe ganske annet. Han fikk dessverre rett.

– Ja, og det er jo litt typisk det da. Vi ønsket selvfølgel­ig å vinne serieåpnin­gen på hjemmebane – få en liten boost av det, men det er jo sånn fotballen er, sier Nordkvelle.

Uventet og kjedelig

For noen sesonger siden var med å vinne samtlige kamper i oppkjøring­en, for så å ligge sist etter seks serierunde­r, med Strømsgods­et.

– Det er jo ingen som vinner alt, men at vi skulle gå på et tap i seriepremi­eren mot Haugesund var både litt uventet og litt kjedelig. Jeg synes vel kanskje at vi hadde fortjent bedre, sier han.

Først Vålerenga, så Rosenborg

Nå venter to tøffe for Nordkvelle og co.

Først ut er Vålerenga på Intility Arena. Deretter venter Rosenborg hjemme i Skien.

– To gode lag, så det blir selvfølgel­ig tøft. Men vi er offensive og vi går selvfølgel­ig for seier og tre poeng mot begge. Vi har slått både Vålerenga og Rosenborg før og vi er gode nok til å gjøre det igjen. Det er det ikke noen tvil om, sier Nordkvelle.

Vondt

Gårsdagen brukte han og Oddgutta til å fordøye søndagens tap.

– Det gjør fortsatt litt vondt og det skal det gjøre. Det skal svi litt dagen derpå. Men det er ikke sånn at vi graver oss ned. Det er viktig å bli ferdige med tapet. Vi er offensive og vi har trua på seier i neste, avslutter Fredrik Nordkvelle.

«Vi har slått både Vålerenga og Rosenborg før og vi er gode nok til å g jøre det ig jen. Det er det ikke noen tvil om»

Fredrik Nordkvelle, Odd-spiller

▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

 ??  ??
 ??  ?? SCORET: Martin Broberg scoret et flott mål mot haugesund søndag uten at det hadde al verden å si.
SCORET: Martin Broberg scoret et flott mål mot haugesund søndag uten at det hadde al verden å si.
 ??  ?? SKUFFET: Fredrik Nordkvelle hadde en litt tung dag på jobben søndag. Mandagen var ikke så mye bedre. - Det skal svi litt dagen derpå, sier Nordkvelle
SKUFFET: Fredrik Nordkvelle hadde en litt tung dag på jobben søndag. Mandagen var ikke så mye bedre. - Det skal svi litt dagen derpå, sier Nordkvelle

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway