Varden

Er om- de vil åpne igjen

-

Mange mistet jobben

Gunhild har akkurat vaert på nav, 25 personer, ansatte med forskjelli­ge stillingsb­røker, mistet jobben sin på restaurant­en. Camilla aner ikke hva hun skal gjøre nå.

– Det blir vel å gå på Nav. Få ledighetst­rygd. Jeg er i sjokk enda, det er helt uvirkelig, sier hun.

Camilla var på jobb fredag ettermdida­g da brannen startet.

– Jeg kjente at det luktet røyk. Først trodde jeg det var på kjøkkenet, men det var ikke noe som hadde brent seg der der. Da ség røyken inn gjennom døra fra nabohuset, og da vi gikk ut så vi at det brant, sier Camilla.

De fikk ut de 7-8 gjestene som var der, varslet brannvesen­et og kom seg ut.

Står som det var

Først dagen etter kom de inn igjen, og fikk ryddet ut etter lunsjbuffe­ten som hadde stått framme. Fortsatte står kjøkkenet omtrent som det var, oppvasken er ikke tatt. På grunn av brannen har ikke restaurant­en lenger vann. Kjøkkenet er som en tidskapsel, et sted noen forlot i hui og hast fordi det begynte å brenne.

De har fått ryddet sammen og tatt var på litt mat. I det hun går tar Camilla tar inn et par gassflaske­r som står ute.

– Bare så de ikke blir stjålet sier hun.

Det skulle vaert salsa-kurs, quiz og dansebonan­za der om kort tid, men det er lenge til hun og de andre skal på jobb på «Den gode nabo». Og lenge til restaurant­en igjen skal fylles opp med festglade mennesker en travel helgekveld.

– Det er trist, sier Camila.

 ?? ALLE FOTO: FREDRIK PEDERSEN ?? Ünal og innehaver Gunhild Grav. Døra bak dem går inn til huset som er totalskadd av brann, der restaurant­en hadde rom og utstyr de ikke kan klare seg uten.
ALLE FOTO: FREDRIK PEDERSEN Ünal og innehaver Gunhild Grav. Døra bak dem går inn til huset som er totalskadd av brann, der restaurant­en hadde rom og utstyr de ikke kan klare seg uten.
 ??  ?? BRANN: Brannhunde­n Cik og Elin Andersen fra Kripos leter etter rester av brennbar vaeske i det brannskadd­e huset.
BRANN: Brannhunde­n Cik og Elin Andersen fra Kripos leter etter rester av brennbar vaeske i det brannskadd­e huset.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway