Varden

Bård Øygarden og reiseregni­nger

-

Det er godt at vi har avisenes debattspal­ter! Det er en fin arena for engasjerte innbyggere. Vi som er engasjert i politikk får mange gode spørsmål som settes under debatt.

Som regel gode og saklige innlegg. Som også avisa Varden kan vaere bekjent av å sette på trykk. Men det finnes dessverre unntak. Noen innlegg ligner på en illelukten­de masse som kommunen henter med store biler hjemme hos oss hver uke. Noen ganger kan det kanskje bli litt for mye slikt i avisenes leserinnle­ggspalter? Noe som avisene burde passe på. Stanken kan jo smitte av på redaksjone­n.

Bård Øygarden har i et innlegg i Varden 6. mars noen underfundi­ge regnestykk­er. Han har tydeligvis lest noe i avisa om en delegasjon­sreise og hva den totalt kostet. Og delt på de to deltakerne Øygarden tror kommunen betalte for. Og trekker den slutning at hver av de to deltakerne han tror har vaert med har brukt 37.121 kroner på flybillett, hotell og diett.

Bård Øygarden burde lese den rapporten som han referer til. Der framgår det hvem som var med, hva vi faktisk gjorde under reisa. For det første var det tre deltakere og ikke to som kommunen dekket reiseutgif­ter for. Det var også noen aktivitete­r som medførte noen andre kostnader.

Vi skal ikke trøtte ut leseren med flere oppramsing­er. Hvis Øygarden har noen genuin interesse av å få informasjo­n kunne han jo tatt en telefon til en av oss eller kontaktet bystyresek­retariatet og bedt om innsyn i alle bilag.

Øygardens motiv er ikke å finne sannheten. Det er å gjøre seg morsom og drive grov sjikane av andre mennesker. Og som alle med slike interesser kamuflerer han dette med infame spørsmålss­tillinger. Men det er en tålegrense for hva folk som Øygarden spyr ut av seg. Når han antyder at Tomas Bakken og Ole Geir Hoppestad gjennom juks med sine reiseregni­nger har dekket de reiseutgif­tene Jan Terje Olsen har betalt selv (flybillett­er, hotell, mat) går han for langt. Han får nå enten dokumenter­e sine påstander eller beklage sitt innlegg.

Jan Terje Olsen, Ole Geir Hoppestad, Tomas Bakken

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway