Varden

NM-sølv til Adrian Haug

-

Adrian Haug fra Pors sikret NM-sølv i boksing. I finalen ble det imidlertid for tøft for bokseren.

Adrian Haug, Pors Boksing, deltok i 64 kilosklass­en under helgens norgesmest­erskapet i boksing som ble avholdt i Oslo.

Under årets mesterskap møtte Haug en gammel kjenning, Stian Thorstense­n fra Oslo BK. Haug tapte med knappest mulig margin for Thorstense­n i NM finalen 2016 og var sugen på revansj. Haug bokset taktisk riktig mot den pågående Oslo bokseren og styrte kampen fra start til slutt. Etter en flott bokseoppvi­sning og med mange klare treffere vant Adrian med enstemmig dommeravgj­ørelse på 5-0.

I finalen møtte Adrian storfavori­tten, Hadi Srour fra Tønsberg Kameratene. Den meritterte TK-bokseren (med mange norske mesterskap, nordisk mester 2017, EM og VM deltakelse), har de siste årene vaert ansett som den beste amatør bokseren i Norge ble nummeret for sterk for Haug. Haug bokset etter motstander­en sine premisser og fikk ikke til boksingen. Haug viste dog god figur og bokset seg til tider inn i kampen og traff sin motstander med harde støt, men det holdt ikke denne gangen. Et greit enstemmig tap for Haug med dommerstem­mene 0-5.

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? FINALETAP: Pors-bokser Adrian Haug endte opp med sølv under helgens bokse-NM.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN FINALETAP: Pors-bokser Adrian Haug endte opp med sølv under helgens bokse-NM.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway