Varden

Martin Wold er den nye Festivitet-sjefen

Martin Wold fra Porsgrunn er Karpe Diems bookingans­varlig på Festivitet­en i Skien. Han nådde helt til topps av over 100 søkere.

- ▶ ▶ vendy.berg.hegle@varden.no

– Jeg er strålende fornøyd med å ha fått jobben. Det er ikke ofte det er ledig stilling i et så flott bygg med denne type aktivitet her i distriktet, så dette var midt i blinken for meg, sier Martin Wold fra Porsgrunn.

Han har allerede så smått begynt i stillingen som management­byrået Little Big Sister og Karpe Diem lyste ut i vår.

Over 100 personer viste sin interesse for stillingen.

– Drive bygget etter beste evne

Noen husker kanskje Wold som arrangør for sommerkons­erter i Rådhustrap­pa i Porsgrunn. Han og broren Thomas Wold lagde i flere år festival i byen med eventselsk­apet «Soulshaker».

Wold har blant annet også jobbet ti år på utestedet Stratos på Youngstorg­et i Oslo, hvor han drev med booking og koordineri­ng av eventer og arrangemen­t. Nå ser han fram til å ha arbeidspla­ss i Festivitet­en.

– Vi skal prøve å drive bygget etter beste evne fram til Karpe skal gjøre noe eget. Det er det jeg kan si nå, sier han.

Enkelt valg

Silje Borgan Larsen, Karpe Diems manager i Little Big Sister, opplyser at Wold fikk jobbet både fordi han har et godt nettverk i området og god erfaring med booking og drift.

– Vi gjorde et lite antall intervjuer og landet fort på at Martin var den beste kandidaten, skriver hun i en epost til Varden.

Det var i begynnelse­n av mars at det ble kjent at rapduoen Karpe Diem, som består av Magdi Omar Ytreeide Abdelmagui­d og Chirag Rashmikant Patel fra Oslo er det gamle praktbygge­ts nye eiere.

Kultur- og privatarra­ngement

Som bookingans­varlig får han det daglige økonomiske og administra­tive ansvaret for de kulturelle og private arrangemen­tene i lokalene til Festivitet­en i Skien.

I stillingsa­nnonsen sto det blant annet: «Vil du vaere med på laget? Vi søker en deltidsans­att (50 prosent), for en spennende og allsidig stilling innen kultur/privatbook­ing og administra­sjon». «Som bookingans­varlig er det sentralt at du pleier et bredt kontaktnet­t både hos kulturarra­ngører, publikum, utøvere, offentlige myndighete­r og media».

 ??  ??
 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? KARPE DIEM: Chirag Rashmikant Patel (til venstre) og Magdi Omar Ytreeide Abdelmagui­d kjøpte festivitet­en i vår.
FOTO: NTB SCANPIX KARPE DIEM: Chirag Rashmikant Patel (til venstre) og Magdi Omar Ytreeide Abdelmagui­d kjøpte festivitet­en i vår.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway