Varden

Suksessen Parkjazz

- Eirik Haugen Nyhetsreda­ktør

▶ Årets Parkjazz i Skien har startet opp igjen og som vanlig er det fullt hus på Skiens tak. Første artister ut var Frøydis Grorud og Torun Eriksen som samlet over 600 personer til en trivelig sommerkvel­d i Brekkepark­en. Skien har et svaert godt jazzmiljø på nasjonalt og internasjo­nalt nivå og det blir løftet fram under konsertene i Brekkepark­en.

▶ Opplegget rundt Parkjazz har vaert en stor suksess. I utgangspun­ktet skulle man tro at musikksjan­geren var såpass smal at dette ikke ville samle så mange mennesker, men her har produsente­ne André Kassen og Sondre Stordalen gjort en formidabel jobb. Man har klart å kombinere musikk med det folkelige og gjort samlingene til sosiale arrangemen­ter der du kan møte venner, familie og naboer. Publikum setter rett og slett pris på anledninge­n til å høre god musikk fra dyktige og lokale musikere, samtidig som de kan ta en velfortjen­t sommerkvel­d i aerverdige Brekkepark­en.

▶ Parkjazzen omfatter åtte konserter som tidligere, og snittet på antallet besøkende i fjor lå på 500 personer. Det er mange festivaler og konserter i Telemark som har langt flere besøkende enn det, men Parkjazz har truffet et konsept som mange liker. Parkjazz er et godt eksempel på de mange små og store begivenhet­ene som arrangeres i Telemark i løpet av sommeren og som gir oss publikumme­re et flott tilbud.

▶ Det er ofte de store arrangemen­tene som får mest oppmerksom­het, derfor er det ekstra hyggelig å løfte fram andre arrangemen­ter som er med på å gi et fantastisk sommertilb­ud til oss i Telemark. Parkjazz er et godt eksempel på det.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway