Varden

Rooney sulten på suksess i USA med DC United

-

Colombia og Japan til åttedelsfi­nale. Japan gikk foran Senegal på faerre gule kort.

Fakta om milepaeler for VM-mål i fotball Tunisias Fakhreddin­e Ben Youssef scoret det 2500. VM-målet i historien da han utlignet til 1-1 mot Panama torsdag.

* 1 - Lucien Laurent (Frankrike – Mexico 1930)

* 1000 - Rob Rensenbrin­k Skottland 1978)

* 1500 - Claudio Caniggia (Argentina – Nigeria 1994)

* 2000 - Marcus Allbäck (Sverige – England 2006)

* 2500 - Fakhreddin­e Ben Youssef (Panama – Tunisia 2018)

* Kilde: OptaJoe. (Nederland – ▶ Wayne Rooney signerte torsdag en kontrakt på tre og et halvt år med MLS-klubben DC United etter at Everton hadde gått med på overgangen.

Den tidligere England-kapteinen og Manchester Unitedstje­rnen har knyttet seg til den amerikansk­e hovedstads­klubben ut 2021-sesongen. Det rapportere­s at kontrakten skal vaere verdt 13 millioner dollar (106 millioner kroner).

– Det er fantastisk å bli en del av DC United i en slik spennende tid i klubbens historie, med åpningen av et nytt stadion bare noen få uker unna, sa Rooney i en pressemeld­ing.

– Å flytte til USA og MLS oppfyller en annen ambisjon i min karriere. Jeg er sulten etter suksess og vil gi DC 100 prosent, noe jeg har gjort for alle lagene jeg har spilt for, fortsatte Rooney.

– Da jeg besøkte klubben tidligere i sommer ble jeg imponert over alle jeg møtte i forbindels­e med klubben, og selvsagt det nye stadionet, sa Englands tidligere landslagsk­aptein. (NTB) ▶

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway