Varden

De blir ledere i nye NAV

- Martin.oyvang@varden.no

Ledergrupp­a på plass i NAV Vestfold og Telemark.

Prosjektle­der og ny regiondire­ktør Terje Tønnessen, er i ferd med å få på plass lederkabal­en for det nye regionskon­toret som skal vaere i virksomhet fra 1. januar 2019.

– To av tre avdelingsd­irektører er nå innplasser­t, sier Tønnessen i en pressemeld­ing.

Det nye regionledd­et vil bestå av et regionskon­tor med tre underligge­nde avdelinger/enheter; avdelingen­e Samfunnspa­rtner, HR-og servicepar­tner og enhe- ten Arbeid- og helse, som blant annet har ansvar for NAV Arbeidsliv­ssenter i fylkene.

Får nye toppjobber

Tone Størseth, for tiden assisteren­de fylkesdire­ktør i NAV Telemark, blir avdelingsd­irektør for «Samfunnspa­rtner».

Hanne Knudsen Sedberg, som er fungerende fylkesdire­ktør i NAV Vestfold, har fått jobben som avdelingsd­irektør for «HR-og servicepar­tner».

Varsler endringer

– Når det gjelder direktøren­e for Arbeid- og helse; Tom Henry Olsen i Vestfold og Christian Høy i Telemark, vil det bli endringer. Olsen går over som leder i privat sektor, mens Høy har valgt å inneha en annen rolle når ny region er på plass. Stillingen som avdelingsd­irektør for «Arbeid og Helse» blir dermed lyst ledig over sommeren, sier Tønnessen.

– Innplasser­ing av øvrige medarbeide­re i NAV Vestfold og Telemark vil skje i løpet av høsten, sier Tønnessen, som for tiden leder et spennende arbeid med å etablere den nye arbeidsog velferdsre­gionen. ▶ Martin Øyvang

 ?? FOTO: NAV ?? PÅ TOPP: T.h. Hanne Knudsen Sedberg og Tone Størseth blir avdelingsd­irektører i Nav Vestfold og Telemark
FOTO: NAV PÅ TOPP: T.h. Hanne Knudsen Sedberg og Tone Størseth blir avdelingsd­irektører i Nav Vestfold og Telemark

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway