Varden

Vaere eller ikke vaere

-

Notodden er åtte poeng unna en plass blant de fire lagene som får spille kvalifiser­ing. Mot Jerv blir det et vaere eller ikke vaere i den sammenheng­en.

Ti runder før fasit skal skrives, er Notodden i rute til å sikre seg én av totalt fire plasser som gir retten til å kjempe om et opprykk til Eliteserie­n.

Nyopprykke­de Notodden har etter tjue spilte kamper et snitt på over ett poeng per kamp (24 poeng). Etter den 20. runden har Mjøndalen (39), Sogndal (36), Kongsvinge­r (32) og Tromsdalen (32) hevd på kvalplasse­ne. To lag går rett opp, mens lag tre til seks spiller om én kvalplass.

Det er åtte poeng opp for Kenneth Dokkens mannskap. Det er slett ikke umulig å nå dette, selv om det siste oppgjøret mot Kongsvinge­r ikke var av det spreke slaget.

Søndagens motstander i Idrettspar­ken er Arne Sandstøs Jerv. Laget fra Grimstad har ikke vunnet på de siste sju kampene. Fire har dog endt uavgjort, tre er tapt.

For Notoddens del er fasiten tre seiere, én uavgjort og seks tap på de siste ti. Uansett hvordan man vrir og vender på det, på de siste sju kampene har man sikret sju poeng, Jerv fire.

I det omvendte oppgjøret vant Jerv 1-0 i Grimstad, i en kamp Notodden ikke presterte på sitt beste.

Skadesitua­sjonen til Notodden er på bedringens vei. Både Michael Ledger og Even Parkstad Johansen er fortsatt ute med skader.

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? HENGE MED: Erlend Hustad og Notodden jakter tre poeng mot Jerv i Idrettspar­ken søndag.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN HENGE MED: Erlend Hustad og Notodden jakter tre poeng mot Jerv i Idrettspar­ken søndag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway