Varden

Varmer opp for Melhus

Det er ikke bare boksing som står på programmet når Kevin Melhus inviterer til boksefest i Skien fritidspar­k i oktober, det gjør også Madcon.

- Pal.lundsholt@varden.no

▶ Arrangøren­e skriver i en pressemeld­ing at rapduoen Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, bedre kjent som Madcon, blir det store artist-trekkplast­eret under høstens store boksestevn­e– Madcon er veldig folkelige, og aktuelle i store tv-produksjon­er som «Idol» og «The Voice», i tillegg til det de lager selv av enorme hits. Vi forsøkte å booke de til forrige stevne i Oslo, men da lot det seg ikke gjøre. Vi har imidlertid holdt dialogen siden da, og forrige uke ble de klare for «This is my House 2». Da kom samtidig gåsehud-følelsen. Dette er utrolig stort, sier Kevin Melhus, som både er promotor for stevnet, samt at han bokser hovedkampe­n mot svenske Marcus Alberts.

Vil treffe

Den populaere rapduoen har blant annet vunnet seks spellemans­priser, og har vaert toneangive­nde innen norsk rap/ R’n’B siden gjennombru­ddet på begynnelse­n av 2000-tallet.

Medlemmene har også deltatt som dommere i TV-programmer som «The Voice» og «Idol» de siste årene.

Flere av duoens singler, samt ett av albumene, har solgt til platina, og i 2008 vant de også en «World Music Award»

– Madcon kommer til å treffe bra i skien. De har vaert høyaktuell­e og holdt seg på topp på norske og europeiske hitlister i mange år, og jeg gleder meg til at de skal tenne på Skien Fritidspar­k 20. oktober, sier Melhus.

Arrangøren­e melder videre at flere artister vil bli offentligg­jort i løpet av de naermeste ukene.

Tror på fjorårstal­l

«This is my House 2» arranges i Skien Fritidspar­k lørdag 20. oktober. Hovedkampe blir mellom Kevin Melhus og svenske Marcus Alberts.

I tillegg skal de norske bokseprofi­lene Bernard Torres, Alexander Hagen, Ingrid Egner, Jamshid Nazari og Ali Srour også i aksjon.

Fjorårets stevne trakk over 3000 tilskuere, og arrangøren­e forventer trekke omtrent samme antall i år.

▶ Pål Lundsholt

 ?? FOTO: OLAV STUBBERUD ?? KOMMER: Madcon blir det store artist-trekkplast­eret når Kevin Melhus inviterer til boksefest i Skien i oktober.
FOTO: OLAV STUBBERUD KOMMER: Madcon blir det store artist-trekkplast­eret når Kevin Melhus inviterer til boksefest i Skien i oktober.
 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? FORNØYD: Kevin Melhus er fornøyd med å ha fått med seg Madcon på laget.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN FORNØYD: Kevin Melhus er fornøyd med å ha fått med seg Madcon på laget.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway