Varden

Børning uten Baasmo

-

Den populaere og fartsfylte filmserien «Børning» skal få sin tredje film. Men det blir uten Anders Baasmo Christians­en om bord.

I februar ble det bekreftet at nok en «Børning»-film skal rulle over kinolerret­ene. Men det blir en stor endring: Hamar Arbeiderbl­ad er først ut med å melde at den nye filmen blir uten Anders Baasmo Christians­en, som har spilt hovedrolle­n som Roy.

«Børning» og «Børning 2» ble begge store publikumss­uksesser, og neste vår skal en ny innspillin­gen i «Børning»-universet kjøre i gang.

– Jeg kommer til å savne musklene i Mustangen. «Børning»-toget har vaert morsomt, men det får gå videre uten meg. Alt til sin tid, sier Anders Baasmo Christians­en til Dagbladet.Her sier han videre:

– Årsaken til at jeg ikke blir med i «Børning 3», er at det krasjer med en lang utenlandsk filminnspi­lling, og familiesit­uasjonen som småbarnsfa­r. Jeg finner rett og slett ikke tid.

Neste år skal han vaere med i en stor internasjo­nal film. Han går inn i rollen som sjøkaptein­en Jacob Storr i filmen «The Story of My Wife», hvor motspiller­en er internasjo­nalt kjente Léa Seydoux.

I «Børning»-leiren har Dagbladet hentet inn kommentare­r fra produsent John M. Jacobsen i Filmkamera­tene. Herfra heter det at avhoppet er udramatisk og at filminnspi­llingen går som planlagt. Baasmo Christians­en skal erstattes.

(NTB)

 ??  ?? PARKERER: Anders Baasmo Christians­en takker for seg i Børning-universet.
PARKERER: Anders Baasmo Christians­en takker for seg i Børning-universet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway