Varden

Håper på 1000 pluss

Går det som arrangøren­e håper og tror vil over 1.000 løpe rundt Hjellevann­et neste uke.

- ▶ ▶ pal.lundsholt@varden.no

Tirsdag går sesongens siste løp i Varden trimkaruse­ll av stabelen, og lørdag står Skageraklø­pet på menyen. Begge løp går rundt Hjellevann­et.

Bra trøkk

Arkaden og Gjerpen IF står som arrangør for Skageraklø­pet, mens Telemark bedriftsid­rettskrets har ansvaret for Vardens trimkaruse­ll.

– Vi synes jo det er litt artig at begge løpene går rundt Hjellevann­et. Det betyr jo at det blir bra trøkk i det området til uka, sier daglig leder i Telemark Bedriftsid­rettskrets, Thomas Stornes.

Alltid populaert

Han tør ikke forskutter­e med eksakte tall når det gjelder antall deltakere, men håper det stiller bra med folk.

– Vanskelig å si, men vi har som tradisjon at første og siste løp i trimkaruse­llen går rundt Hjellevann­et, og det er alltid veldig populaert. Det er allerede bra med påmeldte, men hvor mange som kommer tør jeg ikke si sikkert, sier Stornes.

Også til Skageraklø­pet er det bra med påmeldte.

Underholdn­ing i løypa

– Vi har en målsetting om å slå alle tidligere rekorder. I fjor stilte 670 løpere. Vi ligger an til å slå det i år. Skageraklø­pet er ikke lengre bare et løp. Det er en underholdn­ingsarena. Det er masse som kommer til å skje på Handelstor­get, og rundt i løypa blir det forskjelli­ge underholdn­ingsstasjo­ner, sier Aziz Chaer i Arkaden.

Sesongkort

Sammen håper de to arrangøren­e å trekke minst 1.000 deltakere til de to løpene.

– Det må vaere en målsetting. Det er såpass mange dager imellom løpene, og det bør derfor vaere mulig å trøkke til i begge, sier Stornes

Han legger til at alle over 15 år kan stille i Vardens trimkaruse­ll.

– Den er for alle. Er du 15 år eller eldre kan du delta selv om du ikke har tilknytnin­g til noen bedrift, sier Stornes.

Alle som deltar i ukas løp, enten i ett eller i begge, er med i trekningen av et sesongkort for Varden trimkaruse­ll 2019.

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? GLEDER SEG: Thomas Stornes og Aziz Chaer gleder seg til ukas to løp.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT GLEDER SEG: Thomas Stornes og Aziz Chaer gleder seg til ukas to løp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway