Varden

Debatt på et lavt nivå

-

I dagens utgave av Varden (datert 28.09.2018) har avisa publisert et innlegg skrevet av Andreas Cleve. Dette er verken saerlig kreativt eller velformule­rt, og i alle fall ikke et innspill i en saerlig aktuell debatt.

Siden hele innlegget har et innhold av en rekke kjente ufordelakt­ige karakteris­tikker som Cleve har skrevet om meg en rekke ganger tidligere, og bare har karakter av ren sjikane er jeg litt overrasket over at Varden finner det interessan­t å gjenta disse i det uendelige.

For mitt vedkommend­e må gjerne Andreas Cleve fortsette med sine barnslige skriverier som er produkt av hans hevnlyst for en uenighet vi hadde for en rekke år siden. Det er såpass mange som kjenner Andreas Cleve alt for godt til at han har noen injurieren­de eller sårende kraft overfor min person. «Det bjuder jag på», som svensken sier.

Om Cleve forventer at jeg skal la meg lokke til å bli med på en debatt på det lave, naive nivå han her fremviser, så tar han feil. Han har dessuten ikke kommet med ett eneste nytt moment i saken som er egnet til å debattere. Saken han linker alle sine påstander og karakteris­tikker på, er mitt innlegg sist fredag i saken om Gimle Pubs inndratte skjenkebev­illing og Borgestadg­rillens avslag på matserveri­ngsbevilli­ng.

Det eneste nye han fremmer er en underforst­ått påstand om at han, som tidligere politimann, nok har bedre forstand på politiarbe­id enn meg. Ja selvsagt! Den påstanden er nesten en banalitet.

Det er sjelden noen har arrestert meg med gode håndfaste motargumen­ter til mine leserinnle­gg, og Andreas Cleve har heller aldri maktet det. I mangel på håndfaste bevis på at jeg tar feil, har han valgt den latterlige taktikken å forsøke latterligg­jøring av både mine innlegg og min person. I hvilken grad han lykkes med det, får andre bedømme, men jeg føler meg absolutt ikke truffet. Imidlertid står jeg 100 prosent inne for alt jeg skrev i ovennevnte innlegg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway