Varden

Notodden med god åpning

-

Notodden åpnet med både seier og uavgjort.

Da var første serierunde i dameserien i bordtennis ferdigspil­t, etter tre dager med mange gode kamper, bra spill, god lagånd og mange opp- og nedturer.

For Notodden startet runden mot Fokus. På laget var Merete Tveiten, Ida Høymyr, Malin K. Helgaseth og Ingeborg Lia. Her var det stort publikum fra Notodden, og alle i hallen kunne høre at det var en spennende kamp.

Til slutt sto jubelen i taket i Isolahalle­n da Notodden klarte å slå Fokus for første gang i historien!

Stillingen ble til slutt 6–3. Spesielt stort var det at Merete klarte å vinne alle sine kamper. Notodden stiller med lag i dameserien på grunn av Merete og hennes storsatsin­g mot OL i 2020. Merete er den eneste faste spilleren på Notodden sitt lag, mens de andre jentene bytter litt på for at hun skal bli bedre, selv om de ikke spiller like aktivt lenger. Det er ekte lagånd!

Nesten kamp var mot B-72 1. Stemningen i hallen var god og alt lå til rette for tre spennende kamper. Mellom Notodden og B-72 ble resultatet til slutt etter seks singlekamp­er og en dobbel 6–1 til B-72.

I doublen spilte Merete og Malin sammen og både tilskuere og spillere fra begge lag lo godt da Merete og Malin fikk litt trøbbel i bytte midt i en ball. Det var Malin sin tur til å ta ballen, men Merete sto i veien og Malin ropte «flytt deg Merete» før hun løp inn i Merete og poeng gikk til B-72. Resten av runden ble utspilt i Notodden. Notodden spilte mot Fokus. Dette ble en svaert spennende kamp hvor alle ti kampene ble utspilt. Til slutt endte resultatet på uavgjort og 5-5, noe som begge klubbene virket fornøyde med. TEKST: Ragna Grindheim

 ?? FOTO: KARL ARNE LIA ?? BRA START: Notodden fikke en seier og en uavgjort i serieåpnin­gen i bordtennis.
FOTO: KARL ARNE LIA BRA START: Notodden fikke en seier og en uavgjort i serieåpnin­gen i bordtennis.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway