Varden

– Har kun fokus på oss selv

- ▶ NOTODDEN ▶ pal.lundsholt@varden.no

Med seier over Sogndal spiller Notodden garantert i 1. divisjon også neste sesong. De kan også vaere at de holder seg med uavgjort eller tap.

Foran søndagens meget viktige bortemøte med Sogndal på Fosshaugan­e ligger Notodden på plassen over kvalik med 33 poeng.

Åsane, som ligger på kvalik står med samme antall, men med dårligere målforskje­ll. Åsane møter Nest-Sotra på bortebane.

God magefølels­e

– Vi har fokus på oss selv og på kampen mot Sogndal. Ikke noe annet, sier Notodden-trener Kenneth Dokken.

Han har en god følelse foran sesongens siste serierunde.

– Magefølels­en er god, og jeg er ganske sikker på at vi kommer til å gjøre en god kamp. Vi er på en oppadgåend­e kurve i forhold til hvordan vi presterer, sier Dokken, som grugleder seg til søndagens kamp hvor et eventuelt poengtap kan bety kvalik.

Ute med kort

– Det beste ville jo vaer om plassen allerede var sikret. Men det er jo spennende å vaere involvert i sånne kamper som det her. Det er kanskje ikke hysterisk morsomt, men en kjenner at en lever, sier Dokken.

Notodden må klare seg uten Steffen Jensen i søndagens kamp. NFK-kapteinen fikk sitt fjerde gule kort for sesongen i møte med Florø sist og må dermed stå over oppgjøret mot Sogndal.

– Steffen har vaert god, så vi skulle gjerne hatt han med. Men det er sånn det er og vi har flere gode spillere som kan steppe inn, sier Dokken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway