Varden

Tror på nytt bud på Brekkeby i løpet av en ukes tid

-

Salget av Brekkeby videregåen­de skole i Skien går tregt, men megleren tror det kan komme et nytt bud i løpet av en ukes tid.

Ifølge Ola Larsen i Q4 Naeringsme­gling, som har fått ansvaret med å selge skolebygge­ne på vegne av fylkeskomm­unen, har det vaert en økende interesse etter at det ble vedtatt å foreta en betydelig reduksjon i prisantydn­ingen.

Opprinneli­g ble eiendommen lagt ut for salg med en pris på 26,5 millioner kroner. For noen uker siden ble det lagt ut for 18,6 millioner kroner.

– Det har hjulpet en del på interessen, uten at vi har fått noen konkrete bud foreløpig. Men jeg var i dialog med en interessen­t senest i går (fredag), og vedkommend­e varslet et bud i løpet av en ukes tid, saLarsen til Varden lørdag.

Tidligere i salgsprose­ssen har det kommet inn et par bud på eiendommen, men disse har vaert for lave til i det hele tatt bli vurdert. Megleren innrømmer at det er en svaert vanskelig eiendom å prissette, og at det er mulig at også en prisantydn­ing på 18,6 millioner kan vaere i meste laget.

– Ja, det er mulig at det fortsatt er for dyrt. Jeg er usikker på om det varslede budet kommer til å ligge helt der oppe. Det som kan begrense interessen litt er at selve arealet ikke er så stort, og at det er en del fellesarea­l som ikke vil gi så store utviklings­muligheter, sier Larsen.

Selv om salget har gått trått sammenlign­et med skoleeiend­ommen på Prestejord­et, har megleren fortsatt god tro på at eiendommen­skalfåenny­eier.

– Absolutt, men det handler nok litt om å gi og ta for å få solgt det. Vi må finne en løsning og en pris som både selger og kjøper kan leve med, sier megleren.

 ?? ARKIVFOTO ?? SELGES: Den gamle skolen på Brekkeby er til salgs.
ARKIVFOTO SELGES: Den gamle skolen på Brekkeby er til salgs.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway