Varden

Siktet for seksuell trakasseri­ng

-

Den tidligere engelske fotballspi­lleren Paul «Gazza» Gascoigne er siktet for seksuell trakasseri­ng etter en hendelse på et tog fra York til Durham 20. august.

Politiet opplyser til Sky Newsat den tidligere Tottenhams­tjernen skal møte i retten neste måned i forbindels­e med et seksuelt overfall av en kvinne om bord på et tog fra York til Durham.

Gascoigne ble arrestert på Durham stasjon da toget ankom etter at han skal ha befølt en kvinne, men ble løslatt samme kveld. Politiet har senere bekreftet at 51-åringen har blitt siktet for seksuell trakasseri­ng.

Gazza må møte i retten 11. desember.

På Twitter skriver Gascoigne om hendelsen sted på toget:

«Jeg hører noen kalle en kvinne for en tjukk ku, så jeg ble irritert og satt meg ved siden av henne», skriver han og forklarer at han forsøkte å trøste henne. Ved pågripelse­n påstår han at politiet «ville ta selfies» med ham og «ba om autograf».

Gascoigne regnes som en av Englands mest talentfull­e fotballspi­llere noensinne. Han spilte for blant annet Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesbro­ugh og Everton mellom 1985 og 2002.

Dessuten hadde han en stjernerol­le i Englands landslag som kom til VM-semifinale i 1990 og EM-semifinale i 1996. Han fikk med seg 57 kamper for «Three Lions».

Etter karrieren har Gazzas liv vaert preget av utenomspor­tslige problemer. Han har blant annet sittet i fengsel og slitt med alkoholism­e. som fant (NTB)

 ?? FOTO: SCOTT HEPPELL / AP / NTB SCANPIX ?? TRØBBEL: Paul Gascoigne er nok en gang i trøbbel.
FOTO: SCOTT HEPPELL / AP / NTB SCANPIX TRØBBEL: Paul Gascoigne er nok en gang i trøbbel.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway