Varden

BURSDAGER

- Gratulerer med 10-årsdagen, Øyvind. Hipp hurra. 9. desember fyller Andreas Albretsen Unhjem 6 år. Bestemor Sylvie og Bakka gratulerer så mye. Klubben ønsker velkommen til åpne spillekvel­der hver torsdag kl. 18:00 i Bridgens Hus.

Tolle Johansen. «Noen» glemte å sende inn gratulasjo­ner på dagen. Derfor gratulerer vi deg med 50-årsdagen som var i går den 7. desember. Hilsen fra mor, far og Marianne. Gratulerer så mye med dagen din,

Vi håper du hadde en fin dag! Vi gleder oss til feiring i kveld! Håper gjengen har gjort stas på deg i dag! Mange bursdagskl­emmer fra jentene!

Henriette!

Med full fart og mye futt, er du en utrolig gutt.

Du er aktiv i korps og fotball, og liker å vaere med venner.

Vi er glad i deg, hilsen Isak, mamma og pappa. Denne fantastisk­e jenta blir 9 år 9. desember.

Vi er så utrolig stolte av deg,

og vi elsker deg herfra til evigheten. Vi gleder oss til å feire deg med håndball-cup og kake. Du er amazing! Hilsen fra Klara, Flora, mamma og pappa.

Louisa,

som fyller 7 år i dag. Du er gutten med det beste smilet. Det er alltid fint å vaere sammen med deg. Stor omsorg for lillesøste­r og andre som du er sammen med. Nå er det snart snø og skisesong. Det blir moro. Gleder oss til å feire dagen din. Klem fra Mimmi og farfar. Tante Oda og Petter hilser også! Hipp Hipp Hurra for tvillinggu­ttene våre, og som fyller 2 år! Bursdagskl­emmer fra verdens heldigste mormor og morfar.

Linus

Hurra for deg,

Pål William, Leander Fra Duestien Bridgeklub­b:

Resultat fra spillekvel­d torsdag

6. desember.

Det deltok 9 par. De beste blei:

1. Øystein Pettersen - Morten Nilsen: 37,1

2. Øystein Eriksen - Bente Eriksen: 21,4

3. Unni Welander - Aud Håland: 12,4

4. Åse Marit Hansen - Per Løwe: 10,1

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway