Varden

Er med i kampen

Telemarksl­agene henger fra brukbart til godt med i kampen om sluttspill i Bring- og Lerøyserie­n i håndball.

-

▶ Denne helgen var det serierunde borte for alle de involverte fra Telemark, og noen kom godt fra det poengmessi­g.

Nivået er solid i de to landsdekke­nde seriene, og Gjerpen og Gulset tok til sammen tre poeng på fire kamper i Lerøyserie­n (J18).

Lerøy-serien

Gjerpen innledet med tremålstap mot Storhamar, men slo Flint 25-20, og er nummer sju på tabellen – to poeng bak fjerdeplas­sen, som gir sluttspill.

Gulset står fortsatt uten seier, men tok sitt andre poeng i møtet med Sandefjord (22-22). På tiendeplas­s begynner det å bli en luke å tette igjen for Gulset, som har hjemmerund­e neste gang, mot tabelljumb­o Åsane, samt nummer to og tre i avdelingen, Byåsen og Charlotten­lund.

Bring-serien

I Bring-serien (16 år) vant Gjerpen to av tre kamper i Trondheim, med 27–22 mot Strindheim, 25–21 mot Orkanger og tap 18–24 mot Nordstrand. Gjerpen er nummer ti, og spiller hjemme i neste runde.

Gulset er på sjetteplas­s i sin avdeling, ett poeng bak fjerdeplas­sen.

I helgen ble det stortap 19–36 mot Trauma, men seier både mot Klaebu (20–16) og Lørenskog (30-18).

I neste runde venter både serieleder Charlotten­lund og firer Nit-Hak for Gulset-jentene, som da kan ta steget inn i topp fire.

Uraedd er alene om å forsvare Telemarks aere på guttesiden. I helgen tapte porsgrunns­laget 22–25 mot ØIF Arendal, men fortsatte med suksess.

Først ble Kolstad slått 26-17, og deretter Sotra 24–19.

Det holder til sjetteplas­s, to poeng bak i kampen om sluttspill.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? KOM TILBAKE: Gulset J16 kom tilbake etter stortap, og v ant de to neste kampene i helgen. Laget ligger godt an på tabellen.
FOTO: PRIVAT KOM TILBAKE: Gulset J16 kom tilbake etter stortap, og v ant de to neste kampene i helgen. Laget ligger godt an på tabellen.
 ??  ?? SJETTE: Uraedd G16 befinner seg på sjetteplas­s, to poeng bak plassen som går v idere til sluttspill.
SJETTE: Uraedd G16 befinner seg på sjetteplas­s, to poeng bak plassen som går v idere til sluttspill.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway