Varden

Uraedd fikk lite til å stemme

- Pal.lundsholt@varden.no

Uraedd klarte ikke det Herkules klarte dagen før, nemlig å slå Viking i egen hall.

Hjemmelage­t hadde nok håpet å vise seg fra en langt bedre side enn de gjorde foran de mange tilskuerne som hadde funnet veien til Porsgrunns­hallen søndag ettermidda­g.

Trøblet bakover

– Skuffende. Det er moro med mange folk på tribunen, og jeg sa til gutta at vi må levere for å holde på dem. Det klarer vi dessverre ikke, sier Uraeddtren­er Eskild Berg Andreassen.

Skuffet var også Uraedds hjemvendte storskytte­r Henrik Moen, som den siste tiden har spilt for eliteserie­laget Naerbø.

– Vi er altfor dårlige bakover – spesielt i den første omgangen. Det hjelper seg litt i den andre, men det holder ikke, sier Moen.

Litt å jobbe med

Selv satte han inn fire scoringer. Det kunne og burde vaert f lere.

– Ja, det blir litt for mange bom, og det er ikke godt nok. Vi har litt å jobbe med, sier Moen – etter sjumålstap­et (27–34) for gjestene fra Stavanger.

Etter søndagens heller skuffende forestilli­ng ligger Uraedd helt nede på en 8. plass på tabellen – med 10 poeng.

– Det er selvfølgel­ig ikke der vi ønsker å vaere, men i dag er vi ikke bedre enn tabellen tilsier. Når det er sagt, så vet jeg at det bor mye i denne gjengen og jeg er ganske sikker på at vi kommer til å klarte framover, sier Moen.

▶ Pål Lundsholt

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? SKUFFET: Henrik Moen og Uraedd skuffet hjemme mot Viking. Gjestene vant til slutt med sju (27-34).
FOTO: PÅL LUNDSHOLT SKUFFET: Henrik Moen og Uraedd skuffet hjemme mot Viking. Gjestene vant til slutt med sju (27-34).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway