Varden

Messi med nummer 400

-

Etter cuptapet mot Levante torsdag sendte Luis Suárez og Lionel Messi Barcelona tilbake på vinnerspor­et med 3-0 mot Elbar.

Seieren er Barcelonas sjette strake i ligaen. Storklubbe­n leder La Liga fem poeng foran Atlético Madrid. Avstanden ned til erkerival Real Madrid er på 13 poeng før hovedstads­klubbens oppgjør borte mot Betis senere søndag kveld.

Luis Suárez sendte vertene i ledelsen etter lekkert pasningssp­ill etter snaue 20 minutter.

Etter pausen noterte Lionel Messi seg for en ny milepael da han doblet ledelsen. Scoringen var argentiner­ens nummer 400 i La Liga etter debuten i august 2005. Kampen var 31-åringens 435. i divisjonen.

Fem minutter senere ble Suárez tomålsscor­er da han fastsatte resultatet til 3-0. Seieren var viktig etter at katalanern­e tapte 1-2 borte mot Levante i første oppgjør i den spanske cupen torsdag. Returoppgj­øret spilles torsdag.

Antoine Griezmann ble matchvinne­r fra straffemer­ket da Atlético Madrid slo Levante på hjemmebane. Hovedstads­laget har nå en luke på fem poeng ned til tredjeplas­serte Sevilla, som tapte 0-2 borte mot Athletic Bilbao. (NTB)

?? FOTO: MANU FERNANDEZ / AP / NTB SCANPIX ?? ENKELT: Lionel Messi og Luis Suárez sikret Barcelona en komfortabe­l 3-0-seier mot Elbar søndag.