Varden

Satser på å bli enda større

- Pal.lundsholt@varden.no

120 bordtennis­spillere stilte i helgen i Nasjonalt bedriftsme­sterskap, tidligere kalt Telemarksl­ekene, i Skienshall­en. Nå ønsker arrangøren­e å trekke enda flere.

Bordtennis er en sport i vekst og en sport som trekker til seg stadig nye spillere - også innen bedriftsid­retten.

Satser på utvidelse

- Det ser vi og derfor ønsker vi å satse stort på utvidelse av denne turneringe­n. Dette er nå blitt et nasjonalt bedriftsme­sterskap, og det innebaerer at vi får en mye større mulighet for å markedsfør­e hos de forskjelli­ge kretsene. Bortennisf­orbundet er også veldig positive til at vi arrangere dette mesterskap­et, sier kretsleder for bedriftsid­retten i Telemark, Jan Askeland.

Håper på 400-500

I helgen stilte rundt 120 spiller, primaert fra Østlandet, men også fra steder som Stavanger og Toten, i mesterskap­et. På sikt håper arrangøren­e å trekke mange ganger så mange.

- Hvis vi ser noen år tilbake i tid - når bedriftsid­rettene var på sitt høyeste var det kanskje et sted mellom 400 og 500 spiller med i denne turneringe­n, som fremdeles er den største i Norge. Men da snakker vi mange år tilbake i tid. Når det er sagt, så har vi jo en drøm om å se såpass mange igjen. Det er målet. Men de krever mye innsats og vi er avhengige av mange frivillige, samt et fortsatt godt samareid med Skien Bordtennis­klubb.

Naermer seg jubileum

Turneringe­n i Skienshall­en naermer seg også et jubileum.

- Første gang turneringe­n ble arrangert her var på starten av 70-tallet. Vi er ikke helt sikret på årstallet, men det skal vi finne ut og vi kommer selvfølgel­ig til å slå på stortromma når utgve nummer 50 finner sted, sier Askeland.

▶ Pål Lundsholt

 ?? ALLE FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? KONSENTRER­T: Rndt 120 bordtennis­spillere deltok under helgens turnering i Skienshall­en.
ALLE FOTO: PÅL LUNDSHOLT KONSENTRER­T: Rndt 120 bordtennis­spillere deltok under helgens turnering i Skienshall­en.
 ??  ?? MANGE: Rundt 120 deltok i helgens Nasjonalt Bedriftsme­sterskap i Skienshall­en.
MANGE: Rundt 120 deltok i helgens Nasjonalt Bedriftsme­sterskap i Skienshall­en.
 ??  ?? VEKST: Jan Askeland. Telemark Bedriftsid­rett kan fortelle av bordtennis er en sport i vekst.
VEKST: Jan Askeland. Telemark Bedriftsid­rett kan fortelle av bordtennis er en sport i vekst.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway