Varden

Nye bygg i Hjellen

- Guri Berntsen

Blir bra med en oppgraderi­ng i Hjellen (bildet nedenfor)! Skien boligbygge­lag nå har dere enda en mulighet til å bygge for folk flest. Mange nye bygg er jo sånn jo rikere jo høyere opp og så på toppen har vi den rikeste med takterrass­e osv. Dette er litt usmakelig syns jeg. Bedre med bygg hvor alle leilighete­ne er mindre og rimeligere.

Sånn bygde boliglaget før. Prøv det! Da kan unge par flytte inn, små familier, enslige gamle, andre som ikke skal ha for stor leilighet enten par eller enslige, unge, gamle, middelaldr­ende. Det finns mulighet til å bygge leilighet for hvor man har en hybel som er med å finansiere leilighete­n. Slike hybler er det behov for. Og det blir mer variert sammensetn­ing på beboerne. Det kan gi et ekstra trivsel i naboskapet.

Lykke til i Hjellen, Skien boligbygge­lag! Prøv å tenke mer utafor boksen nå. Gjør noe annet enn det alle utbyggere har gjort de ti siste åra, bygd for velstående seniorer i fine og ganske kjedelige bygg. Nå er det tid for å gjøre en forandring i byggemåten.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway