Varden

– Pinlig, men jentene r

Fra poengsjans­e ved pause til braknederl­ag. – Direkte pinlig, innrømmer Gjerpen-treneren, men er sikker på at han får god respons.

- Bjorn.borge@varden.no

▶ Christoffe­r Martinusse­n rister på hodet etter å ha sett Gjerpen tape en omgang 8-20 og gå fra 11-13 til 19-33.

– Det skal ikke gå an. Det skal faktisk ikke det. Dette ble litt tilbake til Byåsen-kampen, sier treneren som den gang var lite imponert over Gjerpens manglende tøffhet og duellvilje.

Søndag var Gjerpen like gode som Fredriksta­d i så godt som 30 minutter, og kunne pauseprate om hvordan man skulle ro det i land.

I stedet endte man på dypt vann.

Tok ut Gulmark

– Det skjedde noe da de la ut frimerke på Frederikke Gulmark. Vi regnet med at de ville gå tilbake til flatt forsvar, men også Fredriksta­d så selvsagt hvor sentral Frederikke var for oss i 1. omgang.

Ergo måtte andre melde seg på for å løse floken, men virkelighe­ten ble ikke slik.

Etter pause var det tut og kjør i regi et Fredriksta­d som alle visste var gode, men som framsto fryktelig gode.

– Vil reise seg

– Vi ble rett og slett utklasset, vedgår treneren, og bruker beskrivels­en pinlig en gang til.

Han akter imidlertid ikke å heise det hvite flagget, og er sikker

på hva som skjer videre.

– Disse jentene kommer til å reise seg igjen. De har gjort det før. Man må huske at vi er helt avhengig av å vaere på tå hev i 60 minutter for å ta poeng, og det kommer jentene til å vaere neste gang (nøkkelkamp mot Oppsal 3. februar), forsikrer treneren som tror all verdens analyser først må legge én ting til grunn.

Sjekk ferdighete­ne

– Forventnin­ger må vaere realistisk­e. Husk at vi, sammenlign­et med Fredriksta­d, har betydelig faerre spillere med erfaring fra eliteserie. Vi må se an hvilke ferdighete­r vi har før vi kommer med forventnin­ger til det laget skal levere.

Men uansett skal man forvente bedre enn søndag.

– Definitivt, sier Martinusse­n.

▶ Bjørn Borge

 ??  ?? UTKLASSET: Christoffe­r Martinusse­n så sine jenter bli utklasset etter pause i Fredriksta­d. – Direkte pinlig, mener han –
UTKLASSET: Christoffe­r Martinusse­n så sine jenter bli utklasset etter pause i Fredriksta­d. – Direkte pinlig, mener han –

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway