Varden

Her er Vardens nye journalist

- Vendy.berg.hegle@varden.no

Varden har ansatt Alexander Lehmann (30) som journalist. Han ser fram til å ta fatt på nye utfordring­er og komme hjem til Telemark.

Han kommer fra stillingen som journalist i Tidens Krav i Kristiansu­nd, der han, siden 2014, primaert har jobbet med olje- og gassfeltet og havbruksna­eringen. Før dette jobbet Lehmann på TAs Vinjekonto­r.

– Gleder meg

Lehmann er fra Notodden og har en bachelor- og mastergrad i medieviten­skap fra Royal Holloway University of London og London Film School. Han begynner i Varden i løpet av våren, og har tenkt å bosette seg i Skien.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne. Det blir spennende å prøve noe nytt og ta fatt på nye utfordring­er, sier han, som har jobbet i Tidens Krav de siste fem årene.

Han gleder seg også til å vende tilbake til Telemark og komme naermere familien på Notodden.

Styrker redaksjone­n

– Vi opplever økt interesse og engasjemen­t rundt vårt innhold og vekst i antall abonnenter, og dette gir oss muligheter til å styrke redaksjone­n, slik at vi kan lage en enda bedre avis for våre lesere. Like før jul ansatte

GLEDELIG:–Jeg

vi to nye journalist­er, og jeg er svaert glad for å kunne ytterliger­e styrke redaksjone­n med Alexander Lehmann, sier sjefredakt­ør Tom Erik Thorsen.

Passer godt

Han legger til at Lehmanns kompetanse passer godt inn i Vardens satsing på naeringsli­vsstoff.

– Varden skal vaere tettest på det lokale naeringsli­vet i Telemark, og naeringsli­v som stoffområd­e er svaert viktig for oss. Varden har naeringsli­v som satsingsom­råde, og Lehmann har en bakgrunn og kompetanse som passer denne strategien svaert godt.

▶ Vendy Berg Hegle

 ?? ARKIVFOTO ?? er svaert glad for å kunne ytterliger­e styrke redaksjone­n med Alexander Lehmann, sier sjefredakt­ør Tom Erik Thorsen.
ARKIVFOTO er svaert glad for å kunne ytterliger­e styrke redaksjone­n med Alexander Lehmann, sier sjefredakt­ør Tom Erik Thorsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway