Varden

Han glapp for Odd

Nigeriansk­e Chidiebere Nwakali (22) er spilleren Odd håpet å få på kroken, men som i stedet glapp til Kalmar i Allsvenska­n.

- Sport@varden.no

▶ Etter det Varden kjenner til skal spilleren Odd har vaert på jakt etter den siste tiden vaere nigeriansk­e Chidiebere Nwakali.

Start og Sogndal

22-åringen, som tidligere har vaert på lån i både Start og Sogndal, skal etter det Varden kjenner til ha vaert til medisinsk test i Odd, men satt kursen østover etter å ha fått et bedre tilbud fra den svenske Allsvenska­nklubben.

Ifølge følge AOIFootbal­l.co har midtbanesp­illeren, som scoret fire mål for Start i 2016 og fem for Sogndal året etter, signert en toårskontr­akt med laget som forrige sesong ble nummer ti i Allsvenska­n.

VM-gull med Nigeria

Spilleren har også vaert i Manchester City, men fikk aldri noen A-lagskamper for klubben. 22-åringen signerte for den engelske Premier Leagueklub­ben etter at han var med å vinne U17-VM for Nigeria i 2013. Nwakali scoret to mål i løpet av mesterskap­et.

Ifølge transferma­rkt.com skal unggutten ha blitt lånt ut til skotske Aberdeen etter innsatsen i Norge. I 2018 signerte han for polske Rakow Czestochow­a, hvor han i midten av november ble satt på klubbens free transferli­ste.

Spennende spiller

Odd er fortsatt på jakt etter forsterkni­nger og har ifølge Oddtrener Dag-Eilev Fagermo noe spennende på gang.

– Vi jobber med noen spillere. Hvem kan jeg ikke si. Det er litt for tidlig, sier han.

Allerede førstkomme­nde lørdag spiller Odd treningska­mp mot IFK Göteborg på Prioritet Serneke Arena. Etter det venter Raufoss hjemme i Telemarksh­allen. Den kampen spilles torsdag 31. januar klokken 15.00.

«Vi jobber med noen spillere. Hvem kan jeg ikke si. Det er litt for tidlig»

Dag-Eilev Fagermo, Odd-trener

▶ Nils-Tore Olsen og Pål Lundsholt

 ??  ?? GLAPP: Chidiebere Nwakali er spilleren som glapp for Odd. Midtbanesp­illeren, som tidligere har vaert på lån i Start og Sogndal, har signert en toårskontr­akt med Kalmar.
GLAPP: Chidiebere Nwakali er spilleren som glapp for Odd. Midtbanesp­illeren, som tidligere har vaert på lån i Start og Sogndal, har signert en toårskontr­akt med Kalmar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway