Varden

Til topps i Baltic cup

- Tom.arne.borgersen@varden.no

Thea Gunleksen fra Grenland Rytterspor­tsklubb var med på laget da Norge vant i Baltic Cup.

Norske ponnirytte­re i sprangridn­ing red seg til en lagseier under lørdagens prestisjef­ylte lagkonkurr­anse under Baltic Cup i Danmark. Vinnerlage­t leverte feilfrie runder til en meget god tid, noe som resulterte i et forsprang på fire sekunder til hjemmelage­t, som kom på andreplass.

Vant individuel­t

På det norske laget red Thea Gunleksen fra Grenland rytterspor­tsklubb, på Marco Charfilo, Pernille Lunde fra Arendal og Grimstad Rideklubb på Loch Corrib, Oda Oddsen fra Sandnes og Jaeren Rideklubb, på Nygaards Fabelagtig og Nathalie Heltzen fra Hasle Hestesport­sklubb på Magnum Pi.

I lagkonkurr­ansen var det også individuel­l konkurrans­e. Her vant Thea Gunleksen på Marco Charfilo, mens hun, med sin andre ponni, Lodestar Van’t Rechthof 2, tok tredjeplas­sen. Etterfulgt av Pernille Lunde og Nathalie Heltzen som nummer fire og fem i klassen.

Sterke plassering­er

Sindre Svepstad på Bon Ton V H Hippodroom fra Lø Hestesport­sklubb i Steinkjer tok en sterk tredjeplas­s i juniorenes Grand Prix med hinderhøyd­e på 1.40 meter. Han viste med dette at seieren under Kingsland Oslo Horse Show i oktober ikke var et blaff. Med den plassering­en var han beste norske rytter i en klasse som talte ryttere fra de nordiske landene pluss Nederland.

▶ Tom Arne Borgersen

– Vi hadde ingen målinger under 80 centimeter, og det er sannsynlig at det er mer snø enkelt steder også, sa Åres sportsdire­ktør Anders Sundqvist, ifølge FIS.

(NTB)

 ?? FOTO: REBECCA MENDER, NORGES RYTTERFORB­UND ?? VANT: Thea Gunleksen var med på norsk lagseier i Baltic Cup. I tillegg vant hun også individuel­t.
FOTO: REBECCA MENDER, NORGES RYTTERFORB­UND VANT: Thea Gunleksen var med på norsk lagseier i Baltic Cup. I tillegg vant hun også individuel­t.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway