Varden

Bruker en gammel vri

-

Mye er normalt, men DagEilev Fagermo gjør en vri han sjeldent har brukt.

Det er forsåvidt ikke noe nytt, for man har sett Jone Samuelsen som høyrekant tidligere år. Mot russisk motstand er siddisen på plass på kalken igjen.

Bilal Njie tåler fortsatt ikke å spille hele kampen, mens André Sødlund sliter litt med kroppen. Det gjør at Fagermo har plukket fram en gammel løsning. Derfor falt valget på Jone Samuelsen på kanten på samme side foran Espen Ruud og Joshua Kitolano.

I mål starter Pål Vestli Heigre, som er én av tre keepere Odd har med seg på treningsop­pholdet i Spania. Foran seg har Heigre Espen Ruud, Odin Bjørtuft, Steffen Hagen og Birk Risa.

I midtbanele­ddet spiller Joshua Kitolano høyre indreløper, Vebjørn Hoff sentralt og med Torgeir Børven på venstresid­e.

I angrepet får Andreas Helmersen fornyet tillit, selv om Tobias Lauritsen scoret tre mot Raufoss sist. Han har Elba Rashani på venstrekan­ten og Jone Samuelsen på den andre kanten.

Odd møter CSKA Moskva onsdag klokka 17.00. Kampen spilles på Campoamor.

CSKA Moskvas lag er ikke tilgjengel­ig. Det russiske laget tilbringer åtte uker i Campoamor. CSKA spilte i Champions League denne sesongen. De endte på fjerdeplas­s i gruppespil­let. ▶

Det bekrefter den russiske klubben selv på sine nettsidert­irsdag kveld.

27 år gamle Sarr har spilt for Molde siden 2016. Før den tid varhaniSog­ndalogStar­t.

Nylig bekreftet Molde at kontrakten med den senegalesi­ske midtbanesp­illeren var gjensidig terminert. Dermed sto Sarr fritt til å finne seg en ny arbeidsgiv­er. Det har han nå gjort.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway