Varden

Håper å nå ut til alle

Porsgrunn Pride Cheerleadi­ng byr på gratis trening i vinterferi­en. Og håper ånåuttilås­å mange som mulig.

- Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

▶ Cheerleadi­ng er i vinden som aldri før og det er ikke med tanke på å trekke flere til sporten at cheerleade­rne i Porsgrunn inviterer til gratis trening i vinterferi­en.

Egentlig treningsfr­i

– Nei, grunnen er at noen av utøverne våre, som skal vaere hjemme i vinterferi­en, lurte på om det var mulig å trene litt også den uka. Vi har jo egentlig treningsfr­i, men siden noen var så gira, så tenkte vi at da inviterer vi også andre. Vi vet jo at det er en del mennesker som kanskje ikke har tid eller økonomi til å finne på noe med barna sine i vinterferi­en. Det kan vaere tøft, og vi håper vi kan gjøre det litt lettere for noen av dem med å invitere til gratis trening, sier leder i Porsgrunn Pride Cheerleadi­ng, Anne Kjerstin Jacobsen.

Passer for alle

Lederen understrek­er at tilbudet gjelder for alle barn og unge i hele Grenland.

– Vi har valgt å dele inn i fire forskjelli­ge klasser. Fra 1. til 4. klasse, fra 5. til 7. klasse, junior som er opp til 15 år og senior som er fra 15 år og oppover, sier Jacobsen.

Hun er spent på hvor mange som kommer, men håper og tror at mange tar turen.

– Ja, og vi håper at mange tar turen. Vi stiller med mange trenere, og lover at de som kommer vil få det gøy. Cheerleadi­ng er en veldig morsom idrett, og det er en idrett som passer for alle. Uansett om du er høy eller lav, stor eller liten, sier Jacobsen.

Treningene vil foregå i Vemos lokaler i Elvegata i Porsgrunn mandag, tirsdag og onsdag i vinterferi­euka.

 ?? ALLE FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? MORO: Cheerleadi­ng er moro. Det kan denne gjengen skive under på. Foran f.v.: Angelica L. Rasmussen, Alva Westgård Jensen, Nora Bakke Caspersen, Lotta Skrabeklev, Lea Welfler Procopio. Midten f.v.: Maline E. Schildger, Ruth Ingrid Bakkebø, Amanda Øen, Hedvig Lysebo Bergmann, Angelika Johansen Knutsen, Frida Ballestad Andersen. Bak f.v.: Celine Olsen Øya, Ida Daowei Berg, Jenny Kolstø, Kristine Eckholdt, Dina Ludvigsen, Anne Kjerstin Jacobsen.
ALLE FOTO: PÅL LUNDSHOLT MORO: Cheerleadi­ng er moro. Det kan denne gjengen skive under på. Foran f.v.: Angelica L. Rasmussen, Alva Westgård Jensen, Nora Bakke Caspersen, Lotta Skrabeklev, Lea Welfler Procopio. Midten f.v.: Maline E. Schildger, Ruth Ingrid Bakkebø, Amanda Øen, Hedvig Lysebo Bergmann, Angelika Johansen Knutsen, Frida Ballestad Andersen. Bak f.v.: Celine Olsen Øya, Ida Daowei Berg, Jenny Kolstø, Kristine Eckholdt, Dina Ludvigsen, Anne Kjerstin Jacobsen.
 ??  ?? EN HJELPENDE HÅND: En trener er alltid god å ha. For eksempel når lisser skal knytes.
EN HJELPENDE HÅND: En trener er alltid god å ha. For eksempel når lisser skal knytes.
 ??  ?? KREVENDE: Å balansere på en annens skuldre – med et smil om munnen – er en krevede øvelse.
KREVENDE: Å balansere på en annens skuldre – med et smil om munnen – er en krevede øvelse.
 ??  ?? FORNØYD: Ingenting å si på at en er fornøyd etter dette stuntet.
FORNØYD: Ingenting å si på at en er fornøyd etter dette stuntet.
 ??  ?? GOD TRENING: Å drive med cheerleadi­ng er veldig god trening.
GOD TRENING: Å drive med cheerleadi­ng er veldig god trening.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway