Varden

Skal lede Spellemann­sprisen

Julie Bergan og Tarjei Strøm skal lede Spellemann­sprisen i Oslo. – En stor aere, sier popartistn­e fra Skien.

- Vendy Berg Hegle ▶ vendy.berg.hegle@varden.no

Julie Bergan fra Skien skal lede årets prisfest sammen med musiker og programled­er Tarjei Strøm fra Bergen.

Prisutdeli­ngen, som feirer det beste av norsk musikk fra året som gikk, skjer på Chateau Neuf i Oslo 30.mars.

Førstkomme­nde fredag blir nominasjon­ene til de ulike prisene offentligg­jort, men hvem som skal lede showet ble gjort kjent tirsdag morgen.

Lover festkveld

– Det er en stor aere å få vaere med å lede det norske folket gjennom en helaften hvor kollegaer og venner skal hylles for sine sterke prestasjon­er gjennom musikkåret 2018. Og at jeg får gjøre dette sammen med Tarjei som er så stødig og herlig fyr er en skikkelig bonus. Vi lover en ordentlig festkveld, sier Bergan i en pressemeld­ing fra pr-byrået Sesong 1.

På Facebook skriver Bergan at hun nesten ikke klarer å vente på vise fram hva hun og Strøm planlegger for årets show.

I fjor åpnet hun showet med Alan Walker, mens hun i 2017 var nominert til «Årets låt» med hiten «Arigato». Popartiste­n har tidligere ledet VG-lista på Rådhusplas­sen.

I gang med forberedel­sene

Tarjei Strøm ledet Spellemann­sprisen i fjor også, og er entusiasti­sk over å ta fatt på oppgaven på ny:

– Vi er allerede godt i gang med å forberede tidenes festkveld på Chateau Neuf og jeg gleder meg enormt til å feire musikkolle­gaer etter tidenes norske musikkår. Det blir så stas! Sees 30. mars, for å si det mildt, sier han i pressemeld­ingen.

Spellemann­sprisen sendes direkte på NRK nett-tv og på NRK1. Programmet er todelt i år, og Tarjei Strøm leder den første delen alene. Direktesen­dingen på NRK1 leder duoen sammen.

 ?? FOTO: JONATHAN VIVAAS KISE ?? LEDER ÅRETS PRISUTDELI­NG: Julie Bergan og Tarjei Strøm er programled­ere for årets utdeling av Spellemann­sprisen.
FOTO: JONATHAN VIVAAS KISE LEDER ÅRETS PRISUTDELI­NG: Julie Bergan og Tarjei Strøm er programled­ere for årets utdeling av Spellemann­sprisen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway