Varden

Var sånn passe fornøyd

Pål Oldrup Jensen var verken veldig fornøyd eller veldig misfornøyd etter at sesongen første treningska­mp var unnagjort.

- Pal.lundsholt@varden.no

▶ Gjerpens nye hovedtrene­r både smilte og trakk på skuldrene fra sidelinja i mandagens møte med 1. divisjonsl­aget Grane Arendal, som for ordens skyld rykket opp etter forrige sesong.

– Med tanke på at vi ikke har ikke spilt sammen som lag, og at vi heller ikke har fått trent så mye kollektivt, så synes jeg vi leverer helt greit. Vi får noen svar og vi ser også ha vi har noen utfordring­er, sier Gjerpentre­neren.

Skaper mye

Rødtrøye imponert ingen, men rodde til slutt i land en tremålssei­er (28–25) hjemme i Skienshall­en.

– Jeg synes vi er gode framover – spesielt i den første omgangen. Da scorer vi 16 mål, men vi kunne fort ha scoret flere. Vi skaper mye, men brenner litt for mange opplagte målsjanser, oppsummere Oldrup Jensen.

Det som ble levert bakover på banen var han ikke like fornøyd med.

– Vi slipper inn litt for mange mål, spesielt før pause. Vi levere bedre etter, men da er vi ikke fullt så gode framover. Total sett skulle jeg gjerne sett at vi hadde sluppet inn noe faerre. 20 baklengs hadde vaert greit, sier Oldrup Jensen.

Rullerte mye

Litt av forklaring­en skyldes at Gjerpen-treneren valgte å rullere mye.

– Vi ønsker å se alle, og vi ønsker å se litt ulike konstellas­joner. Se hvem som kan spille sammen. Vi må prøve oss litt fram og det er jo det kommer til å dreie seg om nå før ferien. Etter ferien blir det mer drilling, forklarer Oldrup Jensen. ▶ Pål Lundsholt

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? GREIT NOK: Pål Oldrup Jensen var passe fornøyd med detGjerpen leverti mandagens treningska­mp motGrane Arendal.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT GREIT NOK: Pål Oldrup Jensen var passe fornøyd med detGjerpen leverti mandagens treningska­mp motGrane Arendal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway