Varden

VI GIFTER OSS

- Linn Sørø Olsen og Bjørn Berggren Tove E. Nicolaysen Vestbø Jesper Åshild Øjerud og Jon Anders Bjerva.

gifter seg 22.06 kl. 13.00 i Langesund kirke. Alle er hjertelig velkommen i vielsen. Vi gleder oss til å feire den store dagen med familie og venner.

og gifter seg i Nes Kirke‑ ruiner ved Kongsvinge­r lørdag 22/6 kl 15.00. Dagen feires i Holsvegen 244, 2164 Skogbygda.

Vi gifter oss lørdag 22.06.19 kl 13.00 i Siljan kirke. Adresse for dagen er Bakke Mølle. Det ble en trist og vemodig dag 1. juni. Fikk telefon om at du sovnet stille inn i morges. Vi var bare oss to igjen av familien Andreassen nå, og vi møttes så ofte det lot seg gjøre, selv om avstanden ble i største laget på våre gamle dager. Vi likte å mimre om tider som svant, helt fra vi var små-jenter. På Frelsesarm­een gikk vi på søndagssko­len og der ble du og jeg juniorsold­ater.

Din mor og far tilhørte jo der, mens min mor og far gikk i misjonshus­et på Herøya. Men jeg var mer på Ulefoss enn hjemme følte jeg. Husker en kaptein Thorberg som vi ble veldig glad i. Hun laerte oss en sang om mor. Ragnhild og jeg ble satt på hver vår stol å sang på møte.

Du ble født 22. juli og det var på min mors fødselsdag. Så i 2018 fylte du 85 år, sprek og gjestfri har du alltid vaert. Elsket å fortelle og vise bilder av barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn som det ble mange av etter hvert.

Takk kjaere Ragnhild for hva du har betydd for meg i alle år. Du hadde jo en bror, men jeg hadde ingen. Du har alltid vaert som en søster for meg, og kusiner var vi i alle fall.

Jeg tenker på dere Elin, Per Gunnar og Jan Arne m/ektefeller, savnet vil alltid vaere tilstede. En god omsorgsful­l mor, bestemor og oldemor har hun vaert for dere alle.

Vi minnes deg kjaere Ragnhild i kjaerlighe­t, og at vi en gang skal møtes igjen.

Din kusine Thordis Marie Lønskog.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway