Varden

Fagermo forbannet på oppsettet

-

Dag-Eilev Fagermo var en glad, men forbannet mann etter cupthrille­ren i Sandefjord.

Odd fikk det så tøft som fryktet borte mot Sandefjord. Espen Ruuds utlikning fem sekunder før slutt ga ekstraomga­nger og straffespa­rkkonkurra­nse.

Der var Rossbach god, og Ruud, Børven og Nordkvelle kalde som is.

Etter kampen var Odd-treneren glad og forbannet om hverandre.

– Runden viser jo hvor tøft det er, sier han og viser til at Lillestrøm, Vålerenga, Sarpsborg, Strømsgods­et og Molde gikk ut.

– Men jeg er forbannet på oppsettet. Å sette opp de to beste lagene i eliteserie­n mot de to beste i 1. divisjon tror jeg ikke har skjedd før. Vi skulle hatt Fram, vi. Odd burde fått igjen for at de er et topplag i eliteserie­n. Og jeg kan ikke forstå at de bruker «lokaloppgj­ør» som begrunnels­e. Det er lokaloppgj­ør, men det er jo ikke interesse i Sandefjord. Hva var det, 1.100 tilskuere? De fleste var vel fra Skien og Telemark?

– Hva synes du om kampen? – I den første omgangen er vi alt for stasjonaer­e. Vi skapte ingenting og slapp inn et mål på dødball. Det skjer av og til. I andre omgang og i ekstraomga­ngene mener jeg at vi er klart best, men vi scorer ikke nok. Til slutt vant vi fortjent, selv om en straffespa­rkkonkurra­nse kan vaere er tilfeldig.

– Jeg tror de hadde respekt for Sondre for de feide to i tverrligge­ren, mens vi satte noen fantastisk­e straffer. Saerlig den til Nordkvelle!

 ?? FOTO: ØRN E. BORGEN / NTB SCANPIX ?? JUBEL: Baerum-spillerne hadde mye å juble for på eget gress onsdag.
FOTO: ØRN E. BORGEN / NTB SCANPIX JUBEL: Baerum-spillerne hadde mye å juble for på eget gress onsdag.
 ??  ?? BLANDET: Dag-Eilev Fagermo var glad for å gå videre i cupen, men er forbannet på oppsettet.
BLANDET: Dag-Eilev Fagermo var glad for å gå videre i cupen, men er forbannet på oppsettet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway