Varden

Nå utfordres Odd i bronsekamp­en

Odd-trener DagEilev Fagermo var alt annet enn fornøyd etter søndagens tomåls tap mot Viking.

- Pal.lundsholt@varden.no

▶ Odd skapte så godt som null og niks i høstvaeret i Stavanger. – Det er en skuffende kamp, så er spørsmålet om vi er så mye bedre enn det vi er i denne kampen. Sånn som vi spilte i dag ... det var ikke noe Odd-spill, sier Odd-treneren.

Gir bort ballen

Han har rett i det. Fagermos utvalgte kom tidlig bakpå var knapt over midtstreke­n i løpet av den første halvtimen. Laget løftet seg noe det siste kvarteret, men var aldri veldig farlige.

– Vi gir bort ballen enormt mye i den første omgangen. De får brudd etter brudd og da er det lett å score på oss, sier Fagermo.

Kampen var kun åtte minutter gammel da Zlatko Tripic banket inn 1–0 til hjemmelage­t. Viking kjempet til seg ballen på midtbanen og Kristoffer Løkberg spilte framover til Zlatko Tripic. Spissen fyrte av med høyrefoten fra om lag 20 meter og i mål. Odd-keeper Sondre Rossbach innrømmet etter kampen at han burde tatt skuddet (se egen ak)

En av de dårligste

Odd virket mer på etter pause, men det tok ikke mange straksene før hjemmelage­t satt inn sin andre for dagen. Målscorer Tripic dro seg fri på venstre kant, slo inn til Ylldren Ibrahimaj, som stusset ballen videre til Torsteinbø, som headet inn 2–0 på bakre stolpe.

Elbasan Rashani var naere ved å redusere for Odd midtveis ut i den andre omgangen, men Viking-keeper Iven Austbø fikk slått ballen til corner

– Det er en av de dårligste kampene i år – helt klart. Vi kan ikke spille sånn på bortebane hvis vi skal vaere med helt inn. Det er for få som står fram – som er ledertyper. Vi må levere bedre på bortebane. Vi kan ikke bare vaere fantastisk­e på hjemmebane. Det holder ikke, understrek­er Odd-treneren.

Fortsatt med

Han understrek­er også at søndagens tap ikke har noe med manglende innsats å gjøre.

– Folk tror det er innsatsen det står på. Det ser kanskje sånn ut, men vi gjør feil med ballen. Da er det noen som blir nervøse og som melder seg ut. Det har ikke noe med innsats å gjøre, sier Fagermo.

I forhold til medaljekam­pen. Hva tenker du om den etter denne kampen.

– Vi er fortsatt med vi. Men vi kan ikke fortsette sånn – da er vi snart ute, sier Fagermo.

▶ Pål Lundsholt

 ??  ??
 ??  ?? BETENKT: Odd leverte langt under pari borte mot Viking. Odd-trener Dag-Eilev Fager mo var tydelig skuffet etter kampen.
BETENKT: Odd leverte langt under pari borte mot Viking. Odd-trener Dag-Eilev Fager mo var tydelig skuffet etter kampen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway