Varden

Fluer Vikre går av som statssekre­taer

-

skal inn og ut. Nrk Telemark meldte om saken tidligere fredag. Regjeringa opplyser at Fluer Vikre gis avskjed i nåde som statssekre­taer for statsråd Monica Maeland med virkning fra i dag. Fluer Vikre ble utnevnt til statssekre­taer for kommunalog moderniser­ingsminist­er Monica Maeland 22. januar 2019.

På Facebook delte han dette innlegget: «Ekstra lang juleferie når jeg i dag slutter som statssekre­taer for Monica Maeland i Kommunal- og moderniser­ingsdepart­ementet. Et spennende og laererikt år med sterkt fokus på plan- og bygningslo­ven, boligpolit­ikk, teknisk regelverk, og boligsosia­le virkemidle­r. Kommer til å savne humørfylte morgenmøte­r med Monica, Aase Marthe Johansen Horrigmo, Anne Karin Olli, Lars Jacob Hiim, og en alltid «på» Kristoffer Aardal Hanssen. Er klar for nye utfordring­er jobbmessig enten i egen regi eller for andre.»

– Jeg har fortsatt noen lokalpolit­iske verv, i tillegg så har jeg en bedrift på Heistad som driver med import. Så jeg har litt planer om det ikke skulle dukke opp noe annet, sier Fluer Vikre.

– Det har vaert ganske arbeidskre­vende, men svaert laererikt og interessan­t. Regjeringe­n er jo egentlig en stor beslutning­smaskin og det har vaert moro å se hvordan det hele fungerer.

– Det blir litt mer fritid framover da?

– Ja, det blir det og det blir fint det og. Denne helgen blir det både julebord og fotballkam­p med familien.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? GÅR AV:: Thorleif Fluer Vikre går av som statssekre­taer. Her sammen med Monica Maeland kommunal- og moderniser­ingsminist­er.
FOTO: PRIVAT GÅR AV:: Thorleif Fluer Vikre går av som statssekre­taer. Her sammen med Monica Maeland kommunal- og moderniser­ingsminist­er.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway