Varden

Hva skjedde, Odd?

- Eirik Haugen Redaktør

▶ Det var sesongen som kunne blitt det helt store for Odd. Laget lå an til medalje, sølv dersom resultaten­e gikk riktig vei i siste runde, og en etterlengt­et cupfinale. Begge drømmene ble knust av Haugesund som satt en stopper for suksess både i cup og serie for Odd.

▶ Først vant laget fra Rogaland i semifinale­n i cupen, og i siste serierunde gikk alt galt for Skiens-laget som tapte 1–4. Det betyr at det verken ble medalje eller europacup neste år. Samtidig får det økonomiske konsekvens­er for klubben og en gedigen, sportslig nedtur for alle som er glad i Odd. Før sesongen hadde nok mange vaert fornøyd med en fjerdeplas­s, nå blir sesongen en skuffelse etter at Skienslage­t mistet både topp-tre plassering­en de har hatt hele sesongen, og cupfinalen.

▶ Den siste seriekampe­n ble en flau affaere. Men medalje og europacup i potten, må det vaere lov å spørre hvordan det er mulig å gå på en slik smell når så mye står på spill. Er det kamp-planen, nervene eller innsatsen som slår inn når Odd slipper inn fire mål og legger ned en innsats som er langt fra godkjent?

▶ Odd er et godt fotballag i sine beste stunder. Hjemmestat­istikken i 2019 er imponerend­e, laget har ligaens toppscorer og er kjent for å underholde publikum hjemme i Skien. Vi vet hva laget er i stand til når de er på sitt beste, men bortekampe­ne er dessverre med på å ødelegge plassering­en. Det er ekstra surt at medaljene ryker i siste serierunde, men nå er fascisten gjort opp og Odd er nummer fire. Det skjedde dessverre etter en flau forestilli­ng i den siste bortekampe­n.

▶ Nå er det mange som lurer: hva skjedde egentlig i Haugesund, Odd?

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway