Varden

– Den var skeiv fra før

Emilie Hegh Arntzen innledet VM med en smell midt i nesa. - Den var skeiv fra før, sa hun med et smil etter kampen lørdag.

-

Som ventet ble det plankekjør­ing for de norske jentene i VMstarten mot Cuba.

Selv om motstander­en var med i åpningsmin­uttene, ble det 25-9 halvveis - og 47-16 til slutt til storfavori­tten.

Godt og vondt

For telemarkin­gen Hegh Arntzen ble det en start på godt og vondt.

– Ja, jeg kjente den. Det gjorde vondt, sier den tidligere Gjerpen-spilleren til NTB etter kampen.

Hun syntes det var helt greit at det ble satt punktum for hennes del.

– Skeiv fra før

– Det er slik det blir når man får et slag mot hodet. Men det føles helt greit ut, bare litt vondt, sier Vipers-spilleren, og legger til at det kanskje ikke er så åpenbart å se om nesa fikk seg en smell.

– Den var skeiv fra før. Jeg håpet denne smellen hadde kommet inn fra andre siden, slik at den ble litt rettet opp, fleiper hun i praten med NTB.

At Cuba ble lett match, var ingen overraskel­se.

I alle fall ikke noen stor overraskel­se.

– Vi var egentlig forberedt på at de skulle vaere litt bedre, men jeg følte at vi hadde kontroll. Da er det alltid gøy å spille.

Nesten parodisk

Kampen lørdag ble nesten parodisk da Norge gikk fra 4-3 til 14-5 på få minutter. Da kastet cubanerne bort ballen omtrent hele tiden. Det ga mange norske kontringer, og de fleste endte i mål.

Sanna Solberg-Isaksen var hissigst i begynnelse­n og fikk så følge av blant andre Herrem. I tillegg fikk Løke romslig med plass inne på streken. Hun scoret og scoret etter å ha startet kampen på benken.

– Hva skal man si? Kampen var fin, og alle fikk spille. Det er jo gull å vaere kantspille­r i en slik kamp. Det er bare å løpe og ha det gøy. Returløp var jo ikke akkurat det de (Cuba) likte best, sier Herrem.

Norge møter Slovenia mandag.

 ?? FOTO: VIDAR RUUD, NTB SCANPIX ?? NESESTYVER: Emilie Hegh Arntzen fikk seg en smell i nesa, og måtte se resten av kampen fra benken.
FOTO: VIDAR RUUD, NTB SCANPIX NESESTYVER: Emilie Hegh Arntzen fikk seg en smell i nesa, og måtte se resten av kampen fra benken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway