Varden

Brødrene jublet for dobbeltsei­er

-

▶ Johannes Thingnes Bø traff på ni av ti skudd og vant søndagens sprint i verdenscup­en i skiskyting i Sverige. Tarjei Bø ble nummer to.

Fjorårets suverene verdenscup­vinner skjøt én bom på liggende skyting, men slo tilbake med full hus på stående. I tillegg gikk han forrykende i sporet. Det var nok til å vinne sesongens første individuel­le verdenscup­renn klart. 26-åringen var 19 sekunder foran storebror Tarjei Bø på annenplass. Russiske Matveij Eliseev ble nummer tre, 0,9 sekunder bak.

– Strålende fornøyd med dobbeltsei­er, sa Thingnes Bø til NRK.

Tarjei Bø skjøt fullt hus på liggende skyting og hadde god fart i sporet, men på stående skyting brukte han lang tid, og bommet i tillegg på sitt siste skudd. Dermed glapp seieren. 31-åringen endte likevel på en meget sterk annenplass. (NTB)

NTB

▶ NORWICH

Svenske Ljungberg fikk se bunnlaget Norwich ta ledelsen to ganger, men stjernespi­ss Aubameyang hindret et pinlig tap med to scoringer.

Mot slutten av kampen var det hjemmelage­t Norwich som var naermest tre poeng, men Arsenal-keeper Bernd Leno holdt unna.

Ljungberg fikk se Arsenal glitre i åpningsmin­uttene. Alexandre Lacazette kunne sendt gjestene i ledelsen etter fire minutter, men avslutning­en fra fem meter var for dårlig.

Fem minutter senere var det kun en redning på strek som hindret Arsenal i å ta ledelsen etter Shkodran Mustafis heading.

Etter 20 minutter skulle det derimot smelle andre veien. Hjemmelage­t kontret, og finske Teemu Pukki dro på et lurt løp. Kenny McLean spilte fram, og Pukki dro seg etter hvert innover fra venstre. Avslutning­en gikk via David Luiz og i mål bak en utspilt Leno i Arsenal-buret.

Like etterpå fikk Arsenal straffe etter en hands. PierreEmer­ick Aubameyang skrittet opp, men skjøt svakt til høyre for keeper Tim Krul, som reddet greit. VAR dømte likevel ny straffe etter at flere Norwichspi­llere løp inn i straffefel­tet før Aubameyang avsluttet.

30-åringen fra Gabon fikk ta straffen på nytt, og denne gangen dunket han den i hjørnet til 1-1.

På overtid av første omgang rystet hjemmelage­t Arsenal

?? FOTO: AP/NTB SCANPIX ?? POENG: Arsenal-manager Freddie Ljungberg fikk med seg ett poeng i debuten.