Varden

HAUGESUND - ODD

-

ROSSBACH

Hadde en god beinparade rett før pause. Bør gjøre det bedre på frisparket som ga en retur og 3-1. Kan ikke gjøre noe med de andre.

ESPEN RUUD

▶ Er ikke veldig mye med fremover. Defensivt gjorde han noen viktige klareringe­r ved bakre stolpe. Var muligens for passiv i forkant av 2-1.

ODIN BJØRTUFT

▶ Glapp en gang, og da fikk Haugesund en målsjanse. Burde vaert mer markant, uten at han kan får skylden for noen av scoringene.

STEFFEN HAGEN

▶ Stoppet kampens hardeste skudd med hodet, men ikke da han headet ballen ut i farlig rom i forkant av 2-1. Laget også frisparket som ga 3-1.

BIRK RISA

▶ Fantastisk innlegg til Kaasa da han satte inn utligninge­n. Var ikke veldig mye med fremover i den andre omgangen.

MARKUS KAASA

▶ Avsluttet et herlig angrep på en mesterlig måte og klinket ballen opp i vinkelen. Ble flyttet ned på midten. Der var han mer kreativ.

FREDRIK OLDRUP JENSEN

▶ Laget straffespa­rket som resulterte i 1-0. Startet angrepet som ga utligning. Tok ikke kommandoen over midtbanen og fikk ikke styrt.

FREDRIK NORDKVELLE

▶ Hadde et balltap som ga målsjanse. Ble flyttet frem som kantspille­r. Fikk en god sjanse etter pause, men fikk ikke skikkelig treff på ballen.

ELBA RASHANI

▶ Lite involvert i Odds offensive spill. Var det man trygt sagt kan betegne som «anonym». Jobber hjemover, men det må man forvente.

TORGEIR BØRVEN

▶ God involverin­g i forkant av 1-1. Fikk en kjempemuli­ghet etter 48 minutter. Avslutning­en var ikke en toppscorer verdig. Indreløper i 25.

JOSHUA KITOLANO

▶ Startet på venstrekan­ten. Raskt nede på midtbanen. Også involverin­g i forkant av 1-1. Som alltid en sterk løpsjobb, men ikke nok med ballen.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway