Varden

Dårlig start

-

tidligere Gjerpen-spiller Emilie Hegh Arntzen.

Slovenia begynte å slite med uttellinge­n mot slutten av førsteomga­ngen. Trenden fortsatte i starten av den andre mot et aggressivt forsvar og en meget god keeper i Silje Solberg. Det utnyttet Norge til å løpe inn to kontringsm­ål og ta ledelsen 1512.

– I andre omgang føler jeg har vi har kontroll. Vi får en god start. De tar en tidlig timeout og etter det begynner de å spare litt spillere og da føler jeg at forskjelle­n blir stor, sier Arntzen.

Tre distansesk­udd fra Bakkerud gikk også inn tidlig i omgangen, og så var Slovenia plutselig fem mål bak og i praksis ute av kampen.

Marit Røsberg Jacobsen var også i kjempeslag og scoret flest av alle de norske jentene.

Fordel

Norge vant 47-16 over i Cuba lørdag. Tirsdag møter det norske laget Serbia. Serberne mangler sin store stjerne Andrea Lekic (skadd) og er klart hemmet av det. Hvordan laget står i forhold til Slovenia har ikke Hegh Arntzen noen formening om.

– Jeg har ikke peiling. Jeg har ikke sett så mye på de enda, så det blir spennende.

Så avsluttes gruppespil­let for Norge mot Angola (torsdag) og Nederland (fredag).

De tre beste fra puljen avanserer til hovedrunde­n. Skulle Norge vinne alle sine gruppekamp­er, er laget sikret å starte neste VM-fase med fire poeng.

– Vi har dessverre fått beskjed fra Kent Robin og det medisinske støtteappa­ratet i Veszprém om at hans akilles røk i søndagens klubbkamp, sier håndballan­dslagslege Thomas Torgalsen i en pressemeld­ing.

MR-undersøkel­se

Skaden oppsto i helgens Champions League-kamp mellom Veszprém og Vardar.

Tønnesen fikk ikke spille VM tidligere i år da han var ute med en håndskade.

– Han fikk bekreftet skaden gjennom MR-undersøkel­ser i Ungarn mandag. Nå reiser

 ?? BEGGE FOTO: VIDAR RUUD / NTB SCANPIX ?? t med Slovenia.
BEGGE FOTO: VIDAR RUUD / NTB SCANPIX t med Slovenia.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway