Varden

Erkjenner problemer

Manchester City har ikke holdt nullen siden oktober og er elleve poeng bak Premier Leaguelede­r Liverpool. Manager Josep Guardiola vet hvor problemet ligger.

-

▶ MANCHESTER

City ledet to ganger mot Newcastle, men spilte 2-2 etter å ha dominert på bortegress. Tirsdag venter en vrien bortekamp mot Burnley for Guardiolas menn. Manager er ikke tilfreds med at laget har gått spilt sju strake kamper uten å holde nullen.

26 skudd

– Det er ikke bra nok. Vi må bli bedre, slår han fast.

– Vi hadde 26 skudd, ikke alle på mål, mot Newcastle. Vi var alene med keeper tre eller fire ganger. De (Newcastle) skjøt to ganger og scoret på begge. Vi forsøker alltid å forberede oss på å skape mer enn motstander­en og slippe til mindre, fortsetter Guardiola.

Han har brukt midtbanema­nnen Fernandinh­o i midtforsva­ret etter at han fikk Aymeric Laporte og deretter John Stones skadde.

Spanjolen insisterer på å fortsette med Fernandinh­o bak, selv om Stones og Nicolás Otamendi er tilgjengel­ige og Ilkay Gündogan er suspendert mot Burnley.

Mister derby

– Akkurat nå, ja. Jeg liker veldig godt å ha «Dinho» i den posisjonen. Det er derfor han spiller. Jeg foretrekke­r Gündogan og

Rodri på midtbanen.

Sist sesong vant City 1-0 borte mot Burnley takket vaere et mål av Sergio Agüero. Stjernespi­ssen blir ikke tilgjengel­ig i tirsdagens kamp, og heller ikke i lørdagens storkamp hjemme mot byrival Manchester United.

– Han er ikke klar for derbyet, men vi får se etter det, sier Guardiola.

(NTB)

«Jeg liker veldig godt å ha «Dinho» i den posisjonen. Det er derfor han spiller. Jeg foretrekke­r Gündogan og Rodri på midtbanen»

Josep Guardiola, Man. City-manager

 ?? FOTO: DAVE THOMPSON / AP / NTB SCANPIX ?? TRØBBEL: Josep Guard iolas stjernelag sliter d efensivt.
FOTO: DAVE THOMPSON / AP / NTB SCANPIX TRØBBEL: Josep Guard iolas stjernelag sliter d efensivt.
 ??  ?? KLAR: Fernandinh­o er klar til kamp mot Burnley.
KLAR: Fernandinh­o er klar til kamp mot Burnley.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway