Varden

Svindal Larsen inn i Snøggs team

-

Telseth ledet laget i 2019. Klubben mener han har gjort en god jobb, til tross for at sesongen endte med nedrykk.

– Fotballfag­lig sterk

– Vi i Snøgg er veldig glade for at Frode tar et nytt år med damene. Han har markert seg som en fotballfag­lig sterk person som har tilført den unge Snøgg-utgaven mye i løpet av tiden han har hatt til rådighet. Vi kjenner oss trygge på at han og teamet hans vil heve jentene videre den kommende sesongen, sier sportslig leder i Snøgg Fotball, Andreas Soltvedt til klubbens hjemmeside­r.

Frode Telseth ønsker at Snøgg-damene skal fortsette med høy treningsme­ngde og god treningsin­nsats i 2020. Det forteller treneren selv til klubbens sider.

– Men vi skal øke kvaliteten i treningsar­beidet, noe vi også viser gjennom å styrke trenerteam­et i 2020.

Utvikler og assistent

Ny mann i trenerteam­et tilknyttet damelaget i 2020 blir Tommy Svindal Larsen. Svindal Larsen hentes inn i samråd med Frode Telseth.

Larsen går inn i en rolle som spillerutv­ikler og assistentt­rener for Snøgg-damene neste sesong.

– Vi skal bruke mye tid på å øke spillernes taktiske forståelse, spesielt når vi har ballen i laget, og da kan jeg ikke tenke meg noen annen enn Tommy til å gjøre denne jobben sammen med oss neste sesong. Det blir minst like laererikt for meg som for spillerne, sier Frode Telseth.

Ønsket utfordring­en

Tommy Svindal Larsen sier han gleder seg til oppgavene som venter.

– Jeg har en relasjon til Frode (Telseth) fra før og synes det som skjer med norsk kvinnefotb­all er spennende. Da Frode fortalte om hvordan de siste årene har vaert i Snøgg og hvilke tanker klubben har for tida som kommer, fant jeg ut at dette hadde jeg lyst til å gjøre. Dette motiverer meg også. Med god spillerutv­ikling vil du få et kollektivt resultat, sier Tommy Svindal Larsen til Snøggs hjemmeside­r.

Også marked

Svindal Larsen vil i henhold til avtalen også kunne bidra i tilknytnin­g til spiller- og klubbutvik­ling generelt i Snøgg Fotball. Han skal i tillegg jobbe for å øke markedsinn­tektene til klubben.

I tillegg til Frode Telseth og Tommy Svindal Larsen er det nå klart at Snøgg Fotball videreføre­r samarbeide­t med Linn Stølan Herfoss (medtrener/ansvarlig kampanalys­e) tilknyttet damelaget i 2020.

– Offensiv drivkraft

Klubben ønsker i tillegg å lande en keepertren­er pluss ytterliger­e en medvirkend­e rundt damelaget om kort tid.

– Snøgg Fotball ønsker å vaere en offensiv drivkraft for kvinnefotb­all i Telemark og styrker derfor satsingen i 2020. Vi er veldig glad for at Tommy Svindal Larsen har takket ja til utfordring­en og har stor tro på teamet som skal lede klubbens toppsatsin­g videre, sier Andreas Soltvedt.

 ?? FOTO: SNØGG FOTBALL ?? TEAMET: Disse er allerede klare for Snøggs trenerteam i 2020. Fra venstre: Tommy Svindal Larsen, Linn Stølan Herfoss, Frode Telseth og klubbleder Ola Wårås.
FOTO: SNØGG FOTBALL TEAMET: Disse er allerede klare for Snøggs trenerteam i 2020. Fra venstre: Tommy Svindal Larsen, Linn Stølan Herfoss, Frode Telseth og klubbleder Ola Wårås.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway