Varden

Håper å hente polsk skytter

-

– Vi skal først og fremst bli kjent med hverandre. Hun skal trene med oss fredag, og så gjør sikkert begge parter seg sine tanker etter det, sier Pål Oldrup Jensen.

– Håper hun vil

Slovenske Tjasa Rudman ble signert i helgen, og spilte mandagens treningska­mp mot Larvik (tap 21-29) for sin nye klubb.

Swierzewsk­a kan bli den neste inn garderobed­øra.

– Vi har et håp om at hun ønsker å bli i Norge, og vi trenger flere forsterkni­nger, sier Oldrup Jensen, som ikke har snakket med spilleren direkte.

Ikke blanke ark

– Nei, men vi har dialog med den polske agenten hennes. Vi har dessuten sett henne spille, og hun kjenner oss fra kampen vi hadde i Trondheim, så det er ikke slik at vi starter med helt blanke ark.

Gjerpen-treneren understrek­er at det blir opp til styret å ta forhandlin­ger med Swierzewsk­as agent, og velsigne en eventuell kontrakt for spilleren som fikk Byåsen-kontrakten terminert.

Landslagss­jefens ønske

– Det er også en dialog rundt de tingene der, og jeg håper det kan bli mulig. Men nå skal vi først bli litt bedre kjent med hverandre, og så tar vi det videre derfra, sier Gjerpen-treneren, som også har snakket med Polens norske landslagss­jef, Arne Senstad, om spilleren.

– Han ønsker at hun skal få utvikle seg videre, og vi håper hun ser Gjerpen som en god arena for det.

– Hva slags spiller er hun? – Jeg har sett at hun har spilt både venstre og midt i Byåsen. Hun er nok ikke en typisk playmaker, og veldig bra i forsvar.

Gjerpen spiller neste seriekamp 5. januar hjemme mot Follo, som her og nå befinner seg en plass og ett poeng bak skienslage­t på tabellen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway