Varden

Lindland ansatt som daglig leder i Grep

-

▶ PORSGRUNN

Julia Lindland (52) kommer fra stillingen som administre­rende direktør og fabrikksje­f for Yara Brunsbütte­l GmbH nord for Hamburg i Tyskland. Hun har nylig flyttet hjem til Skien med mann og tre barn etter nesten fem år i Tyskland, står det i en pressemeld­ing Grep sendte ut onsdag ettermidda­g.

Tiltrer i februar

Hun tiltrer stillingen i slutten av februar 2020.

Janicke Andreassen, styreleder i Grep, sier følgende om ansettelse­n:

«Det er med stor glede vi kan meddele av Julia Lindland blir den nye daglige lederen til GREP Grenland AS. Julia Lindland har en variert og spennende bakgrunn fra inn- og utland og har også utdannelse og erfaring med organisasj­onsutvikli­ng og endringsle­delse. Hun kan vise til imponerend­e resultater. Vi i styret er skikkelig optimistis­ke og begeistret!».

Stor ydmykhet og stolthet

Den nye daglige lederen sier følgende om den nye jobben:

«Det er med stor ydmykhet og stolthet jeg har takket ja til denne viktige samfunnsop­pgaven som leder for GREP og jeg gleder meg stort til å bli kjent med de ansatte og denne flotte bedriften. Dette blir spennende og laererikt og jeg er overbevist om at vi sammen som organisasj­on vil oppretthol­de og videreutvi­kle GREP som den beste arbeidspla­ssen for alle».

Varden fikk tilgang til søkerliste­n på stillingen i forrige uke, hvor det kun var fem av femti søkere som ble offentligg­jort. Lindland var ikke en av dem.

 ?? FOTO: GREP ?? GREP-LEDER: Julia Lindland er ny daglig leder i Grep.
FOTO: GREP GREP-LEDER: Julia Lindland er ny daglig leder i Grep.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway