Varden

Bli topptrener

-

sker å befeste Pors i en posisjon som den fremste «nummer to» klubben i Grenland bak Odd.

Nummer to

– Det er viktig at vi klarer å bygge noe her, som skal vaere en nummer to klubb i Grenland. Klarer vi det har vi trua på at vi kan ta noem steg.

Haddal mener Pors kan befeste sin posisjon bak Odd.

– I Pors ønsker vi å tydeliggjø­re at målet er å forankre oss som nummer to. Skal vi klare det må vi vaere offensive og positive. Vi har en spillersta­ll her nå, som har masse kvalitet. Jeg kjenner godt til en del av spillerne som er her, og håper at de har lyst til å vaere med på det som skal skje videre.

Den nye Pors-treneren har flere tanker om hvordan han håper ting kan bli;

– Spillere som akkurat ikke er gode nok for A-laget til Odd håper vi å få hit, slik at de kan vaere med å bygge den kulturen vi ønsker å ha her. Skulle det bli slik at de blir for gode for Pors, så applaudere­r vi det. Vi kan vaere det beste tilbudet etter det som skjer på Falkum.

Dialog

Haddal ser ikke bort ifra at det kan vaere nødvendig med en tettere dialog med Odd.

– Jeg jobber i Pors, men samtidig også for det beste for fotballen i Telemark og Grenland. Innebaerer det en tettere dialog med Odd, så gjerne det.

Han er klar på at alle spillerne skal få en sjanse til å vise seg fram.

– Alle spillerne skal få en sjanse til å vise seg fram. Nå blir det jeg, Anders Haugseth og Chris Joyce som skal lede treningene. Vi er gode venner, og snakker sammen hver dag. Alle har et likt syn på hvordan vi ønsker å drifte et lag.

Den nye Pors-treneren avslutter med å si;

– Vi skal vaere et lag som dominerer kamper og vinner ballen hurtig tilbake. Samtidig må dette tilpasses spillersta­llen, og det skal vi jobbe med på feltet.

23-åringen, som må regnes som en av medaljekan­didatene i mesterskap­et, svømte inn på tiden 3.39,99. Det var nest best i kvalifiser­ingens siste heat, og den fjerde beste tiden i kvalifiser­ingen totalt.

Raskest var italienske Detti på 3.38,16.

Christians­en blir eneste norske i torsdagens finale. Verken Jon Jørntvedt eller Erik Årsland Giskehaug klarte å ta seg videre på distansen.

Videre er derimot Ingeborg Vassbakk Løyning etter at hun svømte inn til kvalifiser­ingens sjuende beste tid på 100 meter rygg. 19-åringen ble klokket inn på 58,17 sekunder, noe som var tredje raskest i sitt heat.

Semifinale­n

Norsk rekord

avvikles

Tidligere på dagen

Gabriele torsdag.

tok også

 ?? FOTO: EIRIK HAUGEN ??
FOTO: EIRIK HAUGEN

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway