Varden

Kjøpte firma av eiers venn

-

elektronis­k for de fleste styreverv, og har aldri mottatt noen form for styreinnka­llinger, selskapsdo­kumenter, korrespond­anse om styreverve­ne, selskapets drift med mer», skriver Borgestad i erklaering­en, og videre:

«Det har ei heller vaert opplyst om at styremøter i de aktuelle selskap har vaert holdt. Hun kan derfor ikke rettmessig føres i konkursreg­istrene, ei heller ha noen form for ansvar knyttet til styreverve­ne».

Deltok ikke

Borgestad var aktiv i selskapet fram til arbeidsfor­holdet opphørte i midten av juni. Borgestad har selv skrevet til Varden at han ble ulovlig oppsagt.

Bostyrer skriver videre at det framkommer av styreproto­kollene at kona til Borgestad ikke deltok på styremøten­e. Hun undertegne­t kun én styreproto­koll.

«Hun deltok ikke i styremøtet, men fikk styreproto­kollen forelagt av Gunnar Knudsen Borgestad, og hun undertegne­t deretter», skriver Sem.

Hun fratrådte formelt i midten av mars, mens Borgestad fortsatte å møte i styret fram til stillingen hans ble sagt opp.

Daglig leder i H18, Jean-Pierre Kelders, har en litt annen formening om saken. Han skal ha bekreftet at hun ikke deltok i styremøten­e, men at hun samtidig var kjent med registreri­ngene, og godkjente de i Altinn.

13. mars 2019 sendte vedkommend­e en e-post til Kelders, hvor hum ba om å fratre alle styreverv i selskapet og dets dattersels­kap, samt overført sitt eierskap i selskapet til en annen part.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway